|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
koniec misia |
Autor |
Wiadomość |
bladerunner
Forumowicz

Auto: MSR'97B+G,zafirA,HondaStream
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-07-2012, 13:31 koniec misia
|
|
|
No i stała się jedyna rzecz, która mogła zatrzymać mojego Space Runnera przed dalszą bezawaryjną jazdą, a mianowicie kolizja (prawie wypadek). Auto nie z mojej winy zostało skasowane dość mocno z przodu, wypluło na mnie i na pasażera poduszki i na szczęście uratowało przed poważnymi obrażeniami.
Naprawa nieopłacalna, PZU daje 5 tys. z hakiem plus 900 za wrak, co może i jest wartością rynkową, ale nijak nie rekompensuje wartości sentymentalnej i przywiązania całej rodziny do auta.
Dziękuję wszystkim za cenne głosy i dyskusje, którym najczęściej biernie się przyglądałem.
Będę tu gościł nieco rzadziej, bo następcą będzie zafira (wybór bardziej praktyczny, niż emocjonalny). Może napiszę później, czego mi brakuje i jaka była wyższość japońskiej marki.
Pozdrawiam wszystkich maniaków. |
|
|
|
 |
RalfPi
Mitsumaniak
Auto: Lancer1.8 SB'10,Giulietta 1.4
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-07-2012, 08:18
|
|
|
Przykra sprawa - tak to jest "że jak jest dobrze, to jest dobrze, a jak się wali, to się wali".
Będzie dobrze! Może jeszcze kiedyś wrócisz do Marki
Pozdrowienia ze Szczecina! |
_________________ - Lancer 1.8 SB (2010) 143PS LPG, Giulietta 1.4 (2012) 120PS LPG, BMW 528i (2016) 245PS |
|
|
|
 |
moniaquba
Forumowicz UWAGA! OSZUST!
Auto: ZŁODZIEJ I OSZUST
|
Wysłany: 04-08-2012, 18:14
|
|
|
Kolego a dlaczego nie Space Wagon??
Zafira ma bardzo twarde zawieszenie mało komfortowe na nasze drogi i jest beznadziejnie wykończona w środku ( jakość ). |
|
|
|
 |
|
|