|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2.5 TD] Pompa Wody |
Autor |
Wiadomość |
bercik
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero I 2.5 TD 89r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-09-2012, 21:05 [2.5 TD] Pompa Wody
|
|
|
Witam wszystkich , mam pytanie pare dni temu strzelila mi chyba pompa wody dlaczego chyba bo nie leci otworkami na tym stożku tylko z pod dekla juz ja wyciagnolem nie bylo tam zadnej uszczelki tylko ktos cos tam pomazal tzn. jakis silikon szary kolor , mam auto 1,5 roku jak kupilem to auto bylo po wymianie paskow wszystkich napinaczy ale nie pompy zreszta nie widac aby byla ona wymieniona. Chce kupic nowa taka oczywiscie ktora ma mi wytrzymac jak najwiecej na tej co wyciagnolem nie wyczuwam luzu i jest MGS JAPAN . Co mozecie mi doradzic i jakos podpowiedziec jakies moze firmy ?? propowano mi jakies takie firmy jak narazie SKF i BUGATTI skf troche znam ale z lozysk tej 2 nie , prosze o podpowiedzi jak mozecie z wlasnego doswiadczenia . za wyjasnienia dziekuje i pozdarwiam wszystkich. |
|
|
|
 |
Eskapada
Forumowicz
Auto: Pajero L040
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 04 Sie 2012 Posty: 58 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 11-09-2012, 19:23
|