Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
wawrzkowizna 2012
Autor Wiadomość
tpodsiadlo 
Forumowicz

Auto: Galant V 2.0 V6-24 a/t
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-08-2012, 09:39   wawrzkowizna 2012

Witam Panowie,
mimo, iz - nie wiadomo czemu - bylo mi dane "integrowac" sie z grupa malopolska, tak wiec i do tejze grupy naleze, chociaz jestem z Ostrowca Świetokrzyskiego.

Jednak za nic nie chcieli przyjechac do ostrowca po mnie zebym sobie z nimi mogl spokojnie w kolumnie jechac, tak wiec mam pytanie do osob ktore wybieraja sie w tym roku na Wawrzkowizne

Czy macie jakis zorganizowany przejazd/wyjazd jakies ustalone terminy/godziny?

ja teoretycznie powinienem jechac przez starachowice/skarzysko/konskie, ale rownie dobrze moge sie rzucic przez kielce o ile jakas zorganizowana grupa bedzie jechala, interesuja mnie godziny jak najwczesniejsze w piatek, ale moge sie jakos dopasowac - byle na meczyk zdarzyc polnoc/poludnie ktory wlasnie w piatek wieczorem sie odbedzie...

No i moze bedzie ktos jechal "epiecdziesiatkaczworka"? bo chcialbym pewne rzeczy sobie porownac.

Jesli trzeba - mam 2 miejsca w samochodzie wolne (teoretycznie 3 ale w zwiazku z pelnym bagaznikiem mogloby byc ciasno - ale oczywiscie jak zaszlaby taka potrzeba - 3 osoby zabiore), mysle tez, ze gdyby sie udalo jakos zorganizowac - moznaby jakas mitsu-sesje strzelic gdzies na jakims parkigu badz innym umowionym miejscu.

Fajnie byloby jechac grupa, zwlaszcza, zepoprzednio malo bylo aut z pierwsza literka T na tablicach...

bart1924 
Mitsumaniak

Auto: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V
Wysłany: 05-08-2012, 01:05   

Jeśli chodzi o mnie to wybieram się na zlot, tylko zostaje kwestia o której godzinie, bo na dzień dzisiejszy to 31.08 schodzę z nocki o 7:00 (praca).
Jeżeli nie dostanę urlopu to będę musiał się zdrzemnąć kilka godzin, jeśli dostanę to wtedy godzina mnie nie będzie interesowała 8)
Od poniedziałku zaczynam ponowny bój o wolny piątek, także dam znać jak się sprawa potoczy :)

tpodsiadlo 
Forumowicz

Auto: Galant V 2.0 V6-24 a/t
Wysłany: 06-08-2012, 13:49   

no widze ze jakims wielkim tlumem to nie pojedziemy chyba, ale jak juz sie dowiesz o ktorej mozesz jechac to pisz...

Odpowiedz do tematu