|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 2.0 DID] Nawiew dmuchawy |
Autor |
Wiadomość |
Maddox
Mitsumaniak
Auto: Outlander 2.0 Di-D
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Lip 2010 Posty: 219 Skąd: Piaseczno
|
Wysłany: 12-03-2015, 08:12 [II 2.0 DID] Nawiew dmuchawy
|
|
|
Witam, mam prośbę do szanownego grona o pomoc w odnalezieniu bezpiecznika odpowiadającego za nawiew dmuchawy w kabinie.
przeglądałem instrukcje i o dziwo, nie znalazłem, tzn. nie było wyraźnie napisane, ze któryś z bezpieczników odpowiada za dmuchawe.
a generalnie problem mam taki, że przestał działać nawiew, kręce tym dzyndzlem, a wiatraczek milczy, próbowałem włączyć klimatronika, ale tylko słychać, że załącza się kompresor, a powietrze w kabinie stoi.
Myślałem na początku, że sprawdze bezpiecznik, ale lipa, nie mogę znaleźć.
A może ktos już miał podobną przygodę?
Dzięki |
_________________ Outlander 2.0T
Outlander 2.0 DI-D |
|
|
|
 |
DJ Fazi
Mitsumaniak Fan bulwarówek

Auto: był Outlander 2.0 DI-D
Pomógł: 4 razy Dołączył: 15 Lis 2010 Posty: 439 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 14-03-2015, 13:50
|
|
|
U mnie był taki sam problem po wymianie ETACS-a, okazało się że przekaźnik nie był odpowiednio dociśnięty w gnieździe. |
_________________ glonojad rulezz |
|
|
|
 |
Maddox
Mitsumaniak
Auto: Outlander 2.0 Di-D
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Lip 2010 Posty: 219 Skąd: Piaseczno
|
Wysłany: 16-03-2015, 15:37
|
|
|
DJ Fazi napisał/a: | U mnie był taki sam problem po wymianie ETACS-a, okazało się że przekaźnik nie był odpowiednio dociśnięty w gnieździe. |
hmm, nic nie wymieniałem ostatnio, w sensie ETACS, a inna sprawa, że nie wiem nawet, który bezpiecznik odpowiada za tę dmuchawę.
[ Dodano: 02-04-2015, 10:38 ]
DJ Fazi napisał/a: | U mnie był taki sam problem po wymianie ETACS-a, okazało się że przekaźnik nie był odpowiednio dociśnięty w gnieździe. |
u mnie już się wszystko wyjaśniło, dmuchawa zaliczyła padake, wczoraj wymieniłem i już szyby nie parują, jest miłe ciepełko itd
dmuchawe zakupiłem używaną przez pewien znany portal aukcyjny |
_________________ Outlander 2.0T
Outlander 2.0 DI-D |
|
|
|
 |
|
|