[Cari 1.8 GDI] Gdzie dostać taki plastik na przedni zderzak? |
Autor |
Wiadomość |
kamil.burczyk
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.8 GDI (2003r.)
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-06-2012, 09:16 [Cari 1.8 GDI] Gdzie dostać taki plastik na przedni zderzak?
|
|
|
Mam Carismę 1.8 GDI po lifcie. Ma ona niestandardowe zderzaki z przodu i z tyłu. Ten przedni jest dość niski i dodatkowo ma czarną plastikową belkę na środku, jak na zdjęciu:
Jako że plastik jest już dość obdarty to chętnie bym go wymienił. Chodzi mi o tę samą czarną część, która jest przykręcona wkrętami do srebrnego paska pod zderzakiem. Próbowałem szukać na allegro i stronach z tuningiem, ale nie wiem nawet zbytnio jak sformułować zapytanie. "Zderzak" to nie jest, "listwa" zwraca przeważnie plastiki do drzwi. Może komuś się kiedyś rzuciło w oczy ? Od razu uprzedzam, że nie jestem żadnym fanem tuningu, po prostu to co mam stało się nieestetyczne. |
|
|
|
 |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Pomógł: 30 razy Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 2834 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 26-06-2012, 00:00
|
|
|
Nie wiem czy to nie jest element dokładki całej a wtedy może być problem z kupnem tej części. Nie możesz tego zdjąć lekko wyczyścić i pomalować? |
_________________ Carisma 1,8 GDI Honda Accord VII 2.0 |
|
|
|
 |
Master
Mitsumaniak Mitsubishi Carisma

Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Wrz 2007 Posty: 120 Skąd: Busko-Zdrój
|
|
|
|
 |
carbon4all
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma
|
Wysłany: 17-07-2012, 22:18 Re: Gdzie dostać taki plastik na przedni zderzak?
|
|
|
kamil.burczyk napisał/a: | Mam Carismę 1.8 GDI po lifcie. Ma ona niestandardowe zderzaki z przodu i z tyłu. Ten przedni jest dość niski i dodatkowo ma czarną plastikową belkę na środku, jak na zdjęciu:
Obrazek
Jako że plastik jest już dość obdarty to chętnie bym go wymienił. Chodzi mi o tę samą czarną część, która jest przykręcona wkrętami do srebrnego paska pod zderzakiem. Próbowałem szukać na allegro i stronach z tuningiem, ale nie wiem nawet zbytnio jak sformułować zapytanie. "Zderzak" to nie jest, "listwa" zwraca przeważnie plastiki do drzwi. Może komuś się kiedyś rzuciło w oczy ? Od razu uprzedzam, że nie jestem żadnym fanem tuningu, po prostu to co mam stało się nieestetyczne. |
Jesli podeslesz mi dokladniejsze zdjecia ( od spodu ) i przyblizone wymiary moge wycenic Ci taka dokladke z wlokna weglowego ( prawdziwego carbonu )
pisz na PW lub carbon4all@o2.pl |
|
|
|
 |
robert78
Mitsumaniak

Auto: Eclipse 4g
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 5 razy Dołączył: 29 Sty 2012 Posty: 1171 Skąd: Stargard
|
Wysłany: 01-09-2012, 13:28 Re: Gdzie dostać taki plastik na przedni zderzak?
|
|
|
kamil.burczyk napisał/a: | Mam Carismę 1.8 GDI po lifcie. Ma ona niestandardowe zderzaki z przodu i z tyłu. Ten przedni jest dość niski i dodatkowo ma czarną plastikową belkę na środku, jak na zdjęciu:
Obrazek
Jako że plastik jest już dość obdarty to chętnie bym go wymienił. Chodzi mi o tę samą czarną część, która jest przykręcona wkrętami do srebrnego paska pod zderzakiem. Próbowałem szukać na allegro i stronach z tuningiem, ale nie wiem nawet zbytnio jak sformułować zapytanie. "Zderzak" to nie jest, "listwa" zwraca przeważnie plastiki do drzwi. Może komuś się kiedyś rzuciło w oczy ? Od razu uprzedzam, że nie jestem żadnym fanem tuningu, po prostu to co mam stało się nieestetyczne. | ja chetnie bym chcial dostac takie zderzaki do przodu i tylu niestety jest ich malo |
_________________ Eclipse 4g 07r
 |
|
|
|
 |
SHARK1979
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Colt CZT
Pomógł: 39 razy Dołączył: 08 Wrz 2008 Posty: 3029 Skąd: Łęczyca
|
Wysłany: 03-09-2012, 21:04
|
|
|
kamil.burczyk napisał/a: | Może komuś się kiedyś rzuciło w oczy ? Od razu uprzedzam, że nie jestem żadnym fanem tuningu, po prostu to co mam stało się nieestetyczne. |
Obklej Carbonem3D mega efekt |
_________________ Pomogłem?-nie krępuj się wciśnij pomógł
Najładniejsza Cari zlotu 2011
Najładniejsza Cari zlotu 2012
Najładniejsza Cari zlotu 2013
Najładniejszy Colt zlotu 2014 |
|
|
|
 |
|