|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pracownik roku:) |
Autor |
Wiadomość |
vrilya
Nowy Forumowicz
Auto: była-Carisma 1.8GLS A/T
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-09-2012, 02:25 Pracownik roku:)
|
|
|
Witam Was serdecznie Mitsumaniacy.
Mam do Was prośbę, moja firma 'wystawiła' mnie do odstrzału w konkursie na pracownika roku województwa podlaskiego organizowanego przez Kurier Poranny. Wiadomo, im większa firma, tym więcej możliwych głosów do uzyskania w łatwy sposób, niestety u nas pracuje ledwo dziesięciu ludzi. Tak więc w tym względzie ciężko jest się mierzyć z większymi. I tutaj prośba do Was, jeśli ktoś z Was miałby chęć i środki żeby mnie troszkę wspomóc, podaję link do głosowania: http://www.poranny.pl/app...ry=zlotasetka05
Mój numer to 4, z pewnością są ładniejsze jednostki ode mnie ale nie o to tu się rozchodzi Z góry dzięki za każdy choćby pojedynczy głos. Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
|
|