Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
czy to się da zajeździć
Autor Wiadomość
Bulwa 
Mitsumaniak

Auto: audi c4 quattro,audi b4 quattr
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 09-09-2012, 00:26   czy to się da zajeździć

witam kolegów po długiej nieobecności,coś mnie dzisiaj tak naszło bo widziałem znowu moją byłą na drodze,a miałem dwie ,ale biała kombi jest chyba niezniszczalna z moich wyliczeń ma już chyba z 600 tys przejechane i widzę że teraz ostro katują ją jacyś młodzi goście,Panowie to auto po mnie widziało bardzo dużo ,latała z lawetą do Niemiec 2 razy w tygodniu,na najtańszym oleju jak brakło to się dolewało i dalej ogień,raz miałem przyjemność jechać do Niemiec jak już nie była moja z pustą lawetą po nimieckiej autobanie oczywiście 180km,h,i nawet się nie zająkła,potem była odstawiona w krzaki na pare miesięcy i trochę się brązowa od rdzy zrobiła,ale chłopaki wymienili amory na używane oczywiście po 50zł i dalej ogień,niedawno kupił ją jakiś młody gość za 2 tys i dalej ją katuje ,dzisiaj sam widziałem,ja już dawno zmieniłem marke na taką co łukasz12 ma alergie,no ale cóż mitsubishi po sigmie nie mogło już nic lepszego dla mnie zaoferować,miałem przez kilka dni gala,ale jak dla mnie był smutny,dlatego wielki szacun dla was że macie serce i siłe i kase ,żeby dbać o sigmy bo to naprawde niepowtarzalne auta,pozdrowienia dla wszystkich sigmowiczów,starych i nowych.

moniaquba
Forumowicz
UWAGA! OSZUST!

Auto: ZŁODZIEJ I OSZUST
Wysłany: 09-09-2012, 00:36   

A to czym teraz się wozisz??? :)
Nie da się zajeździć :P

Bulwa 
Mitsumaniak

Wysłany: 09-09-2012, 00:40   

dalej zostałem przy rocznikach 94,95 nie stać mnie na nowe niestety ,ale może i lepiej ,teraz audi b4 avant quattro 2,0 16v competition ,i audi c4 2,8 quattro limuzyna,lubię jak ciągnie na cztery buty, :lol:

moniaquba
Forumowicz
UWAGA! OSZUST!

Auto: ZŁODZIEJ I OSZUST
Wysłany: 09-09-2012, 00:46   

No nie moje klimaty - ale wiem o co chodzi :) Sigma to sigma :)

Bulwa 
Mitsumaniak

Wysłany: 09-09-2012, 00:54   

no uwierz że też nie moje,ale nie było w czym wybrać ,a przerzuciłem dużo tych syfów i nie było w czym wybrać bmw ,mercedes ,toya ,i dużo innych przeszło przez moje ręce w tym czasie i zostałem przy audi niestety które zawsze uważałem jak bmw za wzór wieśniactwa,ale jeździ i to dobrze w quattro no co najważniejsze dla mnie nie rdzewieje,obie są na wtrysku mechanicznym i obie nie ulepszane przez gaz zresztą one na gazie nie jeżdżą ,i dają frajde z jazdy jak sigma,i uważam że sigma 12v nie ma startu do audi 2,8 bo miałem też sigme 24v to już inna bajka

lukasz12 
Mitsumaniak
prof. dr hab ;-)

Auto: Sigma 24V '95 / 24V EXE '94
Wysłany: 10-09-2012, 21:44   

Poczekajcie, poczekajcie z tym AWD... ;)

"Natomiast wrażenia z jazdy 12V a 24V są niestety nieporównywalne ;) " (C) Chi-Man 2006
Update 06/2011: Ale 12V w manualu może być i nawet całkiem fajnie murczy :)
Update 10/2011: 12V mruczy jeszcze fajniej (bo ma oryginalny wydech)...i wróciła do łask :)
Update 11/2011: 12V jest OK, ale przydałoby się jednak więcej mocy na autostradzie ;)
Update 03/2012: Zdrowe 24V mruczy i dostarcza sporo radości przy manualu ;)

Odpowiedz do tematu