|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Radio do 200zł |
Autor |
Wiadomość |
kamilek
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.4 A/T '87
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 44 razy Dołączył: 15 Kwi 2006 Posty: 1107 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 04-10-2012, 23:51 Radio do 200zł
|
|
|
Poszukuję radia samochodowego do 200zł, z odtwarzaczem cd mp3, usb może być, choć niekoniecznie. Koniecznie używane, bo nowe w tej cenie to nie za bardzo. Miałem przez jakiś czas Blaupunkta mp52, przyznam że to granie było dla mnie zupełnie wystarczające, więc jeśli zbliżyłbym się do tej jakości, będę zadowolony (niestety nikt, nawet na allegro, nie sprzedaje takiego radia, a szkoda). Musi obsłużyć 6 głośników, 2x16cm tył + 2x13cm i 2x tweeterki (drzwi)
Ewentualnie może ktoś z Was ma takie radyjko na sprzedaż, bardzo chętnie odkupiłbym od jakiegoś Mitsumaniaka |
_________________ Długa historia jeszcze nie mojego Galanta - 100% gotowy, teraz jak nowy
Galant E33 - koniec przygody
"Galant E15 - teraz już nie robią takich samochodów miał 20lat ale takiego komfortu to już nigdy później nie widziałem" - by Burst |
|
|
|
 |
|
|