|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant Mitsubishi 2,5 Sport edition,Lift,LPG |
Autor |
Wiadomość |
outlaw4life
Forumowicz

Auto: 2,5 V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-09-2012, 22:38 [EAx 97-04] Galant Mitsubishi 2,5 Sport edition,Lift,LPG
|
|
|
[EAx 97-04] Galant Mitsubishi 2,5 Sport edition,Lift,LPG
PROSZĘ O OPINIE NA TEMAT TEGO SAMOCHODU!
Przemek napisał/a: | Witam. Mam do sprzedania niezawodnego Galanta 1999r. 2.5 V6 Stan określam na b. dobry. W samochodzie wymiany cały czas na bierząco robiłem. Wymienione zostało łożysko w skrzynibiegów . założony został sekwencyjny i.Ogólnie wszystko działą antenka zegarek to takie elementy ktore czesto nie działąja.1,5roku temu sprowadzony z niemiec.Minusy ,auto posiada ryski kilka wgniecen ale bardzo delikatnych,jak to na parkingu, nie rzuca to sie w oczy.A ten model ma smak i urok przyciąga wzrok,więc zachęcam do kupna.Wydech oryginalny lecz mi sie sam stuningował , nie naprawialem tego bo efekt jest ciekawy ze tak sie wyraże.Szkoda mi go sprzedawać ,ale musze kupić coś nowszego.Istnieje również opcja jakiejś zamiany,Dzwonić pytać !
Wyposazenie:
-ABS
-Kontrola trakcji
-Wspomaganie kierownicy
-Elektryczne lusterka
-Elektryczne szyby 4x
-Radio CD
-Tempomat
-Poduszki powietrzne 4x
-Klimatronic
-Centralny zamek na pilot
-Felgi stalowe z oponami zimowymi
-Felgi aluminiowe
-Książka serwisowa
-3 Kluczuki
-Zegary High contrast
CENA 11500
|
Najbardziej bolą mnie slowa właściciela o tym ze na kielichach jest rdza i na gazie "cos" przerywa... ponoc tylni wachac cos stuka i przednmia koncowka drazka, silnik wymieniany na na nowy 2 lata temu. biegi przy szybkim wrzucaniu zgrzytaja bo ponoc to normalne tylko trzeba sie przyzwyczaic???
POZDRO! |
|
|
|
 |
motke
Mitsumaniak
Auto: EA5W
Pomógł: 2 razy Dołączył: 15 Gru 2008 Posty: 430 Skąd: Radom
|
Wysłany: 26-09-2012, 23:29
|
|
|
dodaj więcej zdjęć (silnik, wnętrze, każda strona auta) i link do ogłoszenia. Z jednego zdjęcia nikt ci nie wywróży.
Czy ty coś rozumiesz z tego co sprzedający wypocił? Bo moim zdaniem pisał to obcokrajowiec z wykorzystaniem translatora albo jakiś nie douczony człowieczek.
Wracając do tematu. Z przodu było puk. Zderzak z prawej źle poskładany, jakieś opaski trzymają coś w zderzaku , brak zaślepki prawego halogena. Czyli zderzak nie kompletny. |
|
|
|
 |
outlaw4life
Forumowicz

|
|
|
|
 |
matrixadam
Forumowicz
Auto: Galant 2.5 V6 automat
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Sty 2012 Posty: 103 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 27-09-2012, 12:18
|
|
|
Rzuć okiem na inne ogłoszenia tego sprzedającego Masa części do Galanta z 99 roku |
_________________ Galant 2.5 V6 automat kombi 2000 rok |
|
|
|
 |
outlaw4life
Forumowicz

|
Wysłany: 27-09-2012, 16:07
|
|
|
on kupil drugiego i z tamtego przelozyl silnik. ale co sadzicie o aucie z ogloszenia? |
|
|
|
 |
i9i
Mitsumaniak Szary Obywatel

Auto: Reno
Kraj/Country: Holland
Pomógł: 46 razy Dołączył: 19 Sie 2010 Posty: 2219 Skąd: Kerkrade
|
Wysłany: 29-09-2012, 00:48
|
|
|
Szczerze powiem, że z ogłoszenia i tego co się dowiedziałeś to auto to trup. Wymiany robi na bieżąco ale wydechu i głupiego zegarka co w oczy szczypie już nie. Norma to zgrzytające biegi? Błagam łożysko w skrzyni wymieniał to pewnie wie w jakim stanie jest sprzęgło, i na synchronizatory nie raczył zerknąć jak skrzynię robił. Zawieszenia w Galancie chyba jeszcze nie widziałeś ale jak tam już coś się tłucze z tyłu to tych wahaczy może być kilka do roboty, a i z przodu jest ich niewiele mniej. No i tak dodam, ze końcówki drążków to też wymiany bieżące. Silnik i gaz, tu to też jest heca, "coś" przerywa ciekawe - jeździ i nie przeszkadza, silnik wymienił dwa lata temu, a półtora roku auto w kraju (wg. ogłoszenia) i mało tego drugi silnik ma na sprzedaż (o zgrozo sprawny!). Zdjęć wnętrza brak co może sugerować, że nie odbiega ono od stanu wspomnianego już zderzaka. Ogólnie można stwierdzić, ze użytkowane w zgodzie z zasadą: pali i jedzie to wszystko gra, a że już tę grę słychać to czas pchnąć i niech ktoś ma ładną skarbonkę. |
_________________ Pozdrawiam
Adrian
Pomogłem?? Kliknij "Pomógł" nic nie kosztuje a motywuje
 |
|
|
|
 |
|
|