|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CY3A 1.8] Problem z Ogrzewanie Lancer X 2008 nie grzeje. |
Autor |
Wiadomość |
szuflik
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer X Sedan
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-10-2012, 19:10 [CY3A 1.8] Problem z Ogrzewanie Lancer X 2008 nie grzeje.
|
|
|
Witam Klubowiczów.
Od jakiegoś czasu zauważyłem , że nie ma odpowiedniej temperatury w środku pojazdu jak zawsze gdy temperatura spadła włączyłem ogrzewanie na 22 stopnie , a tu zimno leci zaczołem kręcić pokretłem i dopiero przy 29 stopniach na skali regulacji temperatury zaczeło lecic ciepłe powietrze. Stopniowo skręcałem grzanie i juz od 26 stopni na skalce był zimny podmuch . Proszę o pomoc poradę . Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Lobuz33
Forumowicz
Auto: Lancer 1.8
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-10-2012, 08:50
|
|
|
Miałem podobną sytuację kolego, tylko że u mnie ciągle grzało czy na 17 czy na 24 stopniach ... na szczęscie działo się tak w zimie zgłosiłem reklamację i z tego co mi wiadomo został wymieniony "sterownik klimatyzacji".
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|