|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS 1.6] Zderzak |
Autor |
Wiadomość |
16298
Mitsumaniak
Auto: space star 1,6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-01-2013, 21:58 [MSS 1.6] Zderzak
|
|
|
Muszę wymienić tylny zderzak. Mam okazję kupić w dobrej cenie używany ale z wersji GDI 1999 a mój MSS jest po lifcie. Sprzedający zapewnia że tylne zderzaki we wszystkich wersjach są te same ale przed zakupem chciałbym się jeszcze upewnić czy taki zderzak będzie pasował do mojego auta ? Proszę więc fachowców z forum o odpowiedź . |
_________________ piotr |
|
|
|
 |
RaVciO
Mitsumaniak

Auto: był MSS 1.6 jest Superb II
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 19 razy Dołączył: 06 Kwi 2009 Posty: 1254 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 12-04-2013, 22:52 Re: Zderzak
|
|
|
16298 napisał/a: | Muszę wymienić tylny zderzak. Mam okazję kupić w dobrej cenie używany ale z wersji GDI 1999 a mój MSS jest po lifcie. Sprzedający zapewnia że tylne zderzaki we wszystkich wersjach są te same ale przed zakupem chciałbym się jeszcze upewnić czy taki zderzak będzie pasował do mojego auta ? Proszę więc fachowców z forum o odpowiedź . |
Jak jeszcze nie ustaliłeś, to spróbuj spytać w ASO, jak trafisz na normalnego człowieka to ci powie. |
_________________ Si vis pacem, para bellum. |
|
|
|
 |
|
|