Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
car audio
Autor Wiadomość
grabsio
[Usunięty]

Wysłany: 16-09-2012, 17:50   car audio

pomozcie firm jest od zarabania myslalem nad 4 k. boshmanem wzmacniacz end skrzynia kwota to ok 400 zl jaka mam zamiar wydac

myslalem o tym wzmacniczu tylkoskrzynie lub tube jaka

http://allegro.pl/wzmacni...2625894499.html

shark odezwij sie 518 793 633

manieklakmech
[Usunięty]

Wysłany: 17-09-2012, 15:35   Re: car audio

grabsio napisał/a:
pomozcie firm jest od zarabania myslalem nad 4 k. boshmanem wzmacniacz end skrzynia kwota to ok 400 zl jaka mam zamiar wydac

myslalem o tym wzmacniczu tylkoskrzynie lub tube jaka

http://allegro.pl/wzmacni...2625894499.html

shark odezwij sie 518 793 633

chcesz przebić sharka?? Shark bez obrazy:D odezwij się. Nawet na PW a jak nie to wiesz gdzie mieszkam:) Powiem tyle Boshman jest przereklamowany..... skąd wiem .... porównałem kilka firm w jednym czasie przy tym samym utworze. Kwestia regulacji i doboru... lecz... Powiem tyle zajmowałem się profesjonalnym nagłaśnianiem i zabudową na Rewolucji w Łodzi. Efekty... Sam się przekonaj....:D żeby Shark chciał zdziwił by się to tylko 8godz pracy:D

grabsio
[Usunięty]

Wysłany: 21-09-2012, 18:07   

robisz nadal na rewolucj ? potrzebuje jakiegos wzmacniacza min 1200 w i do tego skrzynie albo tube coby zmiescila sie do talona 1g

manieklakmech
[Usunięty]

Wysłany: 21-09-2012, 22:08   

grabsio napisał/a:
robisz nadal na rewolucj ? potrzebuje jakiegos wzmacniacza min 1200 w i do tego skrzynie albo tube coby zmiescila sie do talona 1g

Nie nie robie przecież wiesz gdzie bywam. Kto ostatnio wymieniał Tobie klocki w aucie:D

koral 
Forumowicz

Auto: Sigma kombi Galant kombi
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-09-2012, 13:25   

manieklakmech napisał/a:
grabsio napisał/a:
robisz nadal na rewolucj ?

Nie nie robie przecież wiesz gdzie bywam. Kto ostatnio wymieniał Tobie klocki w aucie:D

Kurde, Maniek, ale Ty jesteś uniwersalny :)

booohal 
Forumowicz
ale o co chodzi?

Auto: EA5A
Wysłany: 23-09-2012, 12:00   

grabsio, Możliwe że swojego będę sprzedawał. Coś takiego: http://allegro.pl/mocny-w...2648456339.html
Aktualnie leży pod łóżkiem i się kurzy. Z Lanzarem Max 12 robił co chciał. Podwójnego Cruncha tez bez zająknięcia obsługiwał. Nie ma problemu żebyś go sobie ode mnie pozyczył i pojeździł z nim. Może się zdecyduję na sprzedaż. Jakby co to wal PW.

inds 
Nowy Forumowicz

Auto: Galant 2.0 2000
Wysłany: 23-09-2012, 12:16   

Mam ciekawego Rockforda HE2 ze srebrnej edycji + autoteka wzmak monoblok na sprzedaż... miałem go rok w poprzednim samochodzie, audio w galancie mnie zadowala więc chyba nie będę tutaj zakładał...

btw sry za off top Booohal ja z tego wiśniowego galant'a, ktoś od Ciebie robił foty wczoraj na Tesco dysponujesz jakimś dostępem do nich?

pozdrawiam

""Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych"

manieklakmech
[Usunięty]

Wysłany: 23-09-2012, 23:40   

inds napisał/a:
Mam ciekawego Rockforda HE2 ze srebrnej edycji + autoteka wzmak monoblok na sprzedaż... miałem go rok w poprzednim samochodzie, audio w galancie mnie zadowala więc chyba nie będę tutaj zakładał...

btw sry za off top Booohal ja z tego wiśniowego galant'a, ktoś od Ciebie robił foty wczoraj na Tesco dysponujesz jakimś dostępem do nich?

pozdrawiam

Autoteca masz w srebrnej czy czarnej matowej obudowie?? Ilu kanałowy?? Jaka cena??
Głośnik jaka średnica i który rocznik??
Napisz mi cenę nawet na PW Pozdrawiam

inds 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 24-09-2012, 17:21   

srebrna obudowa, monoblok bo glosnik dwu cewkowy... sprawdze jak będę w domu dokładnie parametry i podesle Ci na pm.

""Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych"

grabsio
[Usunięty]

Wysłany: 28-09-2012, 05:27   

sorki za dlugie niepisanie niema mnie wdomciu przebywam u kobietki ktora niema neta

[ Dodano: 28-09-2012, 06:06 ]
http://allegro.pl/boschma...2660820512.html

[ Dodano: 28-09-2012, 06:07 ]
i na taki sie skusze pewnie niska cena ladnie wyglada i parametry ok jak dla mnie

booohal 
Forumowicz
ale o co chodzi?

Auto: EA5A
Wysłany: 28-09-2012, 19:31   

grabsio, Ja jednak poleciłbym chociaż Lanzara Max 12. 250 z przesyłką na Alle... Albo jakąś ciekawszą używkę kupić. Boschmann ma parametry wyssane z palca i strasznie dudni. Musisz mieć na prawdę dobrze wyliczoną skrzynkę żeby Cię nie denerwował.

inds 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 29-09-2012, 11:58   

to już faktycznie Lanzar o niebo lepszy... lepiej troszkę dołożyć i się wstrzymać, niż kupić coś z czego się nie będzie zadowolonym

grabsio
[Usunięty]

Wysłany: 09-10-2012, 10:23   car audio raczej pilne

http://allegro.pl/boschma...2689496225.html jest juz w aucie i teraz jaki wzmacniacz do tego w sklepie proponuja cos takiego http://www.eltrox.pl/wzma...owy-p-3232.html

[ Dodano: 11-10-2012, 06:34 ]
manieklakmech, 1 listopada zapewne zawitam do ciebie w celu pomocy przy podlaczeniu zestawu :)

[ Dodano: 20-10-2012, 15:35 ]
http://jbpartner.pl/pl_PL...ALIEN-2000W/316 a to sie nada ?

[ Dodano: 20-10-2012, 15:46 ]
halo jest tam ktos

manieklakmech
[Usunięty]

Wysłany: 28-10-2012, 13:58   Re: car audio raczej pilne

[ Dodano: 11-10-2012, 06:34 ]
manieklakmech, 1 listopada zapewne zawitam do ciebie w celu pomocy przy podlaczeniu zestawu :)

Przykro mi 1,2 listopada nie ma szans nie pracuję jest święto

Odpowiedz do tematu