Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[IMPREZA] VI Zlot Mitsubishi 4x4 Srebrna Góra
Autor Wiadomość
Eskapada 
Forumowicz

Auto: Pajero L040
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 17-08-2012, 12:41   [IMPREZA] VI Zlot Mitsubishi 4x4 Srebrna Góra

Zapraszam serdecznie MitsuManiaków na VI Zlot Mitsubishi 4x4, którego trasy, tradycyjnie już wieść będą przez urokliwe zakamarki Dolnego Śląska oraz po raz pierwszy Opolszczyzny i Czech. Zaplanowana przez nas marszruta VI Zlotu to głównie zapomniane drogi wiejskie, szutrowe polne ,którymi dotrzemy do kilku znanych atrakcji turystycznych. Trasy będą przejezdne dla samochodów fabrycznych, nie wyposażonych w opony z bieżnikiem terenowym ale posiadających sprawny napęd na cztery koła, nie mniej jedna trzeba liczyć się z możliwością otarcia lakieru czy lekkich zadrapań. Dla entuzjastów off roadu, na trasie VI Zlotu zaplanowaliśmy kilka przeszkód terenowych; brodów rzecznych, ostrych zajadów, podjazdów i błota ale bez rywalizacji czasowej, zdobywaniu punktów, wszytko w ramach koleżeńskiej rywalizacji. Po całodniowych zmaganiach z terenem, zwiedzaniu, wieczory spędzimy przy ogniskach z gitarą kiełbaskami. Bazą VI Zlotu Mitsubishi 4x4 będzie XVIII wieczny Dom Pod Twierdzą.

Harmonogram VI Zlotu Mitsubishi 4x4 Srebrna Góra.

28 Września Piątek o godzinie 11 spotykamy się nad jeziorem nyskim miejscowości Nysa województwo Opolskie w Nyskim Ośrodku Rekreacji z lokalizowanym przy drodze krajowej 46 zwanej "Trasą Sudecką" skąd udamy min przez Czeską Republikę w kierunku Złotego Stoku i dalej do bazy IV Zlotu Srebrnej Góry.

29 Września Sobota o godzinie 10 tuż po śniadaniu wyjazd na trasę Zlotu w kierunku Kudowy Zdrój. Naszym celem są błędne skały w Górach Stołowych. Po drodze zwiedzimy Bazylikę w Wambierzycach. Wieczorem ognisko impreza integracyjna na Fortach w Srebrna Góra.

30 Września Niedziela o godzinie 10 tuż po śniadaniu wyjazd na krótszą trasę w kierunku Wrocławia i autostrady A4. Planowane zakończenie około godziny 14.

Koszty

Wpisowe 250 zł od samochodu z 2 osobowa załogą obejmuje pamiątkowe nalepy na auto, przygotowanie trasy, organizacje zlotu, wynajęcie Fortu w srebrnej Górze na sobotnie ognisko integracyjne oraz zezwolenia na przejazd przez tereny prywatne, leśne oraz zezwolenie na wjazd samochodami do Fortu Srebrna Góra. Dodatkowa osoba dorosła uczestnicząca w ognisku 25 zł. Dzieci do lat 10 bez opłat.

Pamiątkowe koszulki 39 zł / sztuka. Rozmiary dziecięce 30 zł
Noclegi 45zł osoba dorosła oraz 33zł dzieci do lat 15. Śniadanie 15zł osoba dorosła, dzieci 9 zł. Obiadokolacja 25 zł osoba dorosła, dzieci 19 zł.

Zgłoszenia przyjmuje za pomocą poczty e-mail: zgłoszenia@eskapada4x4.com.pl Prawidłowe zgłoszenia winno zawierać krótką charakterystykę auta, ilość osób dorosłych oraz dzieci oraz rozmiary koszulek. Termin przyjazdu !! Warunkiem uczestnictwa jest wpłacenie zaliczki w wysokości 100 zł do 10 Września 2011. Osobom, które zgłoszą się po dziesiątym Września na tak zwaną ostatnią chwilę nie gwarantujemy koszulek pamiątkowych, nalepek oraz noclegów. Kontakt oraz informacja telefoniczna: 501 44 66 33 lub 796 796 400.

https://www.facebook.com/ZlotMitsubish4x4

Przydatne i ciekawe linki:

http://www.nor.nysa.pl
http://www.stolowe.infopl.info/
http://www.dompodtwierdza.pl/
http://www.forty.pl

Tak było rok temu:

https://picasaweb.google.com/102803942426853564863/VZlotMitsubishi4x4SrebrnaGora2011

a tak trzy lata temu

http://www.youtube.com/wa...sg&feature=plcp

Pozdrawiam
Bartosz

siersciunio 
Forumowicz
BULL'O'MANIAK

Auto: PIII 2001 3,2 aut
Wysłany: 19-08-2012, 16:06   

Ciekawe myślę nad uczestnictwem ,zobaczymy jak będzie z brzuchem u mojej Basi.

TangoKK 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Pajero III Long 3.2
Wysłany: 19-08-2012, 16:51   

siersciunio napisał/a:
Ciekawe myślę nad uczestnictwem ,zobaczymy jak będzie z brzuchem u mojej Basi.

Najlepiej zabrać i Basię i brzuszek :D

Heilsberg 
Forumowicz
USNI Life Member

Auto: jak w podpisie
Wysłany: 19-08-2012, 21:55   

Osobiście imprezę Eski polecam. Można jechać nawet seryjnym autem, byle przełamać w sobie pierwszy strach, bo Eska potrafi trasę przygotować tak, że na pierwszy rzut oka wydaje się nieprzejezdna momentami. Niestety w tym roku nie dane mi będzie uczestniczyć, choć być może wpadnę na jeden wieczór. Tak się złożyło, że terminy mi się ponakładały. Gdyby nie to to zameldowałbym się na pewno.

Eskapada 
Forumowicz

Auto: Pajero L040
Wysłany: 05-09-2012, 12:18   

Dziekuje Heilsberg za miłe słowa - mam nadzieje, że się wieczorem w sobotę spotkamy.

W weekend pojawią się zdjęcia z wytyczania trasy. Puki co zdjęcie nowego L200 które będzie mógł przetestować każdy uczestnik VI Zlotu Mitsubishi 4x4. Udział w zlocie zapowiedział wrocławski autoryzowany dealer DOM SAMOCHODOWY GERMAZ.

Auto dojedzie do Nas w sobotę i nie będzie stało pod bazą rajdu tylko przejedzie z nami całą trasę :mrgreen:

[ Dodano: 28-09-2012, 07:54 ]
Gdyby jednak ktoś się zdecydował na ostatnią chwilę to zapraszam.

:mrgreen:

PFF 
Mitsumaniak

Auto: L200
Wysłany: 24-10-2012, 21:17   Re: VI Zlot Mitsubishi 4x4 Srebrna Góra

Miesiąc za późno znalazłem ogłoszenie, :rolleyes:
Fajne impreza, widziałem relacje i właśnie takiej imprezy szukałem żeby rodzinkę przekonać do terenu :)
mam nadzieje że następnej nie przegapię

(jakby następna taka impreza rodzinna na podobnych warunkach to poprosze o info powerfunfactory@gmail.com)

Z góry dzięki i

Pozdrawiam

Sebastian

Odpowiedz do tematu