|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Carisma II 1.9 2003 Podstawy przy zakupie |
Autor |
Wiadomość |
mati2388
Nowy Forumowicz
Auto: planuję zakup
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-10-2012, 20:20 Carisma II 1.9 2003 Podstawy przy zakupie
|
|
|
Witam
Na pewno już gdzieś to jest napisane na co zwracać uwagę ale nie mogę znaleźć konkretnej odpowiedzi będącej uniwersalną i dla tego zwracam się o pomoc,ale od początku.
Zamierzam dokonać zakupu auta i po przeczytaniu opinii,na 90% będzie to właśnie Carisma II 1.9 2003,będzie to moje pierwsze auto mam małe doświadczenie z tym związane i dla tego proszę was o opisanie podstawowych rzeczy na które należało by zwrócić uwagę i który odstępstwa od normy od razu powinny budzić podejrzenia co do bezawaryjności danego egzemplarza.A oto link do egzemplarza który zwrócił moją uwagę http://otomoto.pl/mitsubi...-C25967933.html
Pozdrawiam i proszę o cenne porady
Pomyliłem działy,jako że jestem nowy proszę o wyrozumiałość i pomoc |
|
|
|
 |
cwaniak
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.8 DI-D 115KM
Kraj/Country: Belgium
Pomógł: 14 razy Dołączył: 05 Lut 2011 Posty: 780 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 28-10-2012, 20:57
|
|
|
Cena cena i jeszcze raz cena zbyt niska jak na rocznik 03. Ja sprzedałem swoja Cari 01 1.6 16v prawie za takie same pieniądze z zarysowanym nadkolem, drzwiami przednimi i tylnym nadkolem. Brak oznaczeń na tylnej klapie |
_________________ MITSUBISHI LANCER 1.8 DI-D 115KM
Mitsubishi CARISMA 02r 1.9 DI-D
Mitsubishi CARISMA 01 1.6 16V sprzedana dla trol81
 |
|
|
|
 |
|
|