|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zlot na warmi i mazurach ??? |
Autor |
Wiadomość |
Ogonez
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant 2.4GDI GLS
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-11-2012, 21:50 Zlot na warmi i mazurach ???
|
|
|
Czy planowany jest zlocik w krainie 1000 jezior? Chciałbym jeszcze jeden zaliczyć i pogaworzyć o naszych autkach. Niebawem pewnie Galant opuści mój garaż, więc miło by wyruszyć zaznać przygody chodź by ostatni raz . Pozdrawiam |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
Auto: ...
|
Wysłany: 21-11-2012, 08:19
|
|
|
Ogonez napisał/a: | Czy planowany jest zlocik w krainie 1000 jezior? Chciałbym jeszcze jeden zaliczyć i pogaworzyć o naszych autkach. Niebawem pewnie Galant opuści mój garaż, więc miło by wyruszyć zaznać przygody chodź by ostatni raz . Pozdrawiam
|
Zlotu może nie będzie tak szybko w tamtym regionie, ale na pewno spotkasz się z koleżankami i kolegami na spotach regionalnych, które są raczej regularne. Napisz na PW do Cezara(moda regionu), na pewno nie odmówi pomocy i wypicia kawy w plenerze.
Powodzenia. |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
|
Wysłany: 21-11-2012, 10:45
|
|
|
Z taką ilością ostrzeżeń to kolega na forum za szybko nie napisze . |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
Auto: ...
|
Wysłany: 21-11-2012, 16:14
|
|
|
Bizi78 napisał/a: | Z taką ilością ostrzeżeń to kolega na forum za szybko nie napisze . |
Heheh, no fakt |
|
|
|
 |
|
|