|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAxx] Jak wyjąć schowek pasażera? |
Autor |
Wiadomość |
ErgE
Nowy Forumowicz

Auto: GALANT 2.4 GDI 99r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-11-2012, 23:42 [EAxx] Jak wyjąć schowek pasażera?
|
|
|
Chcę się dostać do filtra kabinowego. W tym celu jak wiem trzeba wyjąć schowek.
Proszę o informację jak to zrobić, ponieważ z tego co zauważyłem w instrukcji - po lewej stronie na ściance w/w schowka jest jakiś zaczep - zaznaczę, że u mnie jest urwany i jest prostokątny otwór (dziura), przez który nic nie wyczuwam, żadnych uchwytów, zaczepów itp. A jak widać na instrukcji trzeba ten schowek przesunąć w prawą stronę? Proszę o krótki instruktarz i wytłumaczenie zasady zdejmowania schowka. |
Ostatnio zmieniony przez robertdg 01-03-2015, 10:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Pomógł: 66 razy Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 8679 Skąd: Wrocław/Ostrzeszów
|
Wysłany: 04-11-2012, 23:44
|
|
|
jak już nie masz tego zaczepu tj po lewej stronie masz tylko prostokątną dziurę to ścianki schowka ściśnij do siebie i możesz go otwierać |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
ErgE
Nowy Forumowicz

Auto: GALANT 2.4 GDI 99r.
|
Wysłany: 04-11-2012, 23:58
|
|
|
Super, dzięki za info. Teraz będę miał pewność, że nic nie urwę.
Temat do zamknięcia |
|
|
|
 |
|
|