|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
gdzie obszyć kierownicę w Warszawie |
Autor |
Wiadomość |
matush88
Forumowicz

Auto: Galant Sport 2.5 V6, 1999
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-05-2013, 00:02 gdzie obszyć kierownicę w Warszawie
|
|
|
Cześć, z racji tego, że niedługo skończy mi się kierownica szukam jakiegoś fachowca, który by mi ją ładnie obszył. Byłem u jednego u mnie na osiedlu ale powiedział, że kierownic nie robi Macie jakieś doświadczenia z tapicerami w Warszawie? Jaki jest koszt takiej usługi? Dzięki |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
|
|
|
|
 |
matush88
Forumowicz

Auto: Galant Sport 2.5 V6, 1999
|
Wysłany: 30-05-2013, 20:14
|
|
|
Thx Bizi, znalazłem parę kontaktów w tych tematach. Myślałem nad własnym rękodziełem, ale to chyba jednak nie na moje nerwy
[ Dodano: 05-06-2013, 11:21 ]
Znalazłem gościa, który jeździ po mazowieckim i od ręki wymienia kierownice na nowo obszyte. Trochę o nim czytałem na innym forum i generalnie opinie ma pozytywne, ale zastanawiam się, czy będzie w stanie przełożyć moją manetkę od tempomatu bo jego kierownica jej nie ma. Macie może jakieś doświadczenia w tej kwestii? |
|
|
|
 |
|
|