|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2.5 TD] Amortyzatory jakie do liftu |
Autor |
Wiadomość |
Firek
Forumowicz
Auto: Pajero II
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-12-2012, 21:11 [2.5 TD] Amortyzatory jakie do liftu
|
|
|
Witajcie ciąg dalszy przygód z pajero na wiosnę szykuje się wymiana zawieszenia i tu moje pytanie jakie?? chodzi mi o komplet amortyzatory, sprężyny, drążki wszystko do liftu +5cm i tu moje pytanie co wybrać:
- zestaw ironmana +5cm??
- amortyzatory profender + drążki (ironman lub OME) i sprężyny też z tych firm
Cenowo wychodzi mniej więcej to samo ale nie wiem jak jakościowo, zastanawia mnie ta firma profender ale niezbyt wiele informacji znalazłem.
Dodam że autem troszkę pojeżdżę zanim dorzucę mu zderzaki stalowe itp. więc tutaj niestety nie mogę się trzymać zasady: "najpierw wrzucaj wszystko co potrzebujesz dopiero później podnoś itp."
a i jeszcze pytanie czy do takiego liftu potrzebne jest coś jeszcze?? dłuższe przewody śruby czy coś takiego ?? gdzieś ktoś pisał o podkładkach pod sworznie z przodu i nawet na portalu aukcyjnym znalazłem coś takiego o różnych grubościach.
Mam nadzieję że mi pomożecie
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
lukas 78
Forumowicz

Auto: pajero 2,5 tdi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 31 razy Dołączył: 18 Lis 2010 Posty: 814 Skąd: Szepietowo/Hamburg
|