|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 2.0 DID] Montaż tylnych czujników parkowania - serwis w |
Autor |
Wiadomość |
kubagrudz
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander 2.0 DiD / 2008r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-12-2012, 22:40 [II 2.0 DID] Montaż tylnych czujników parkowania - serwis w
|
|
|
Przymierzam się do montażu tylnych czujników parkowania w moim Outku. Czy ktoś może polecić mi jakiś dobry, tani serwis w Krakowie?
Zakładam, że samodzielny montaż byłby zbyt skomplikowany, tak?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
rezon
Mitsumaniak
Auto: był OutlanderII 2.0DID
|
Wysłany: 11-12-2012, 07:39
|
|
|
Samodzielny montaż jest prosty jak budowa cepa. Kup sobie bezprzewodowe i dasz radę bez problemów http://allegro.pl/bezprze...2805038172.html . Są też takie z ładowaniem wyświetlacza solarem . |
_________________ był Outlander 2 2.0Did był Superb 1,8TSI 4x4 jest V60 CC  |
|
|
|
 |
olabart
Forumowicz

Auto: OUTLANDER I+2.0T+II 2.4 CVT
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Cze 2007 Posty: 171 Skąd: Dębica
|
Wysłany: 12-12-2012, 21:10
|
|
|
Faktycznie z bezprzewodowym wyświetlaczem nie jest to dużym problemem wykonać samemu. Generalnie wystarczy położenie czujników skopiować od outka, który je ma fabrycznie, dostać się do przewodów lamp tylnych, umieścić centralkę w ich pobliżu i gotowe. ja polecam jednak z wyświetlaczem w lusterku z montażem dodatkowych dwóch lub czterech czujników z przodu. Więcej roboty, ale efekt jest znakomity. Dodatkowy plus to lusterko jest większych rozmiarów, efekt wizualny super i brak dodatkowego wyświetlacza na desce. Miełem je zamontowane w poprzednim outku i byłem mega zadowolony. |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=WfMvBXNcMLM
 |
|
|
|
 |
tokyo
Forumowicz
Auto: evo 126p :)
Pomógł: 35 razy Dołączył: 11 Kwi 2010 Posty: 1224 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 12-12-2012, 22:34
|
|
|
Witam
Montaz fabrycznych czujnikow z wyswietlaczem lub bez ~~2 godz.
Nalezy pamietac aby dolne czujniki byly pod katem do gory, poniewaz jak beda prosto to moga/nie musza widzec grunt.
Pozdrawiam
P.S.
Jezeli kolega ma jakies pytania zapraszam na PW |
_________________ FB: Tokyo Dawid Mitlas
IG: tokyo.dawid
Nic nie jest wieczne moje evo 126p rowniez . |
|
|
|
 |
|
|