|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Tomek 28-01-2016, 00:15 |
Odszkodowanie z Compensy. |
Autor |
Wiadomość |
adaśko
Mitsumaniak
Auto: Chevrolet Cruze 2.0 163KM
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-01-2016, 18:35 Odszkodowanie z Compensy.
|
|
|
Jadąc droga wojewódzka uszkodziłem swoje auto o leżący na szosie konar drzewa,powiadomilem policje i wszystko wyglądało na to że dostanę odszkodowanie ale dostałem odpowiedź z Compensy że nie należy mi się odszkodowanie bo drzewo nie było oznaczone do wycinki.naprawe wyceniono na 1100zł więc czy warto teraz iść z tym do prawnika i sądu czy szkoda nerwów. |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
|
Wysłany: 27-01-2016, 20:33
|
|
|
Tutaj jest dział o wszelakich ubezpieczeniach .
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewforum.php?f=186
Niestety TU żerują na niezdecydowanych obywatelach, jeden, drugi machnie i kasa zostaje .
Jeśli nie chcesz sam ogarniać tematu to są firmy, które za % pomagają w odszkodowaniach.
|
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 28-01-2016, 09:48
|
|
|
adaśko napisał/a: | Jadąc droga wojewódzka uszkodziłem swoje auto o leżący na szosie konar drzewa | Jeśli nie zdążyłeś zatrzymać się przed leżącym drzewem to znaczy, że jechałeś za szybko. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
|
|