|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Błędy w Pajero sport 2.5td |
Autor |
Wiadomość |
SZELEZNIAK
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Shogun Sport 2.5TD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-01-2018, 06:48 Błędy w Pajero sport 2.5td
|
|
|
Witam wszystkich i proszę o pomoc. A mianowicie kupiłem ostatnio na aukcji Mitsubishi Shoguna Sport 2.5 td, uszkodzony tylko zderzak więc się wymieni, ale okazało się że to nie wszystko. Pali mi się lampka od silnika i na zimnym silniku strasznie słabo zapala, trzeba go kręcić dosyć długo. Wystarczy żeby samochód postał że 3 godziny i już jest problem z odpaleniem. Byłem u znajomego mechanika, podłączył komputer i wyszło kilka błędów które od razu wylądował, został tylko jeden 52, który nie dawał się skasować. On wyczytal że ten błąd to uszkodzony czujnik prędkości pompy wtryskowe. Polecił mi kupić nową (używaną)pompę. Ale takiej z dokładnie tymi numerami nie mogę znaleźć, i tu pytanie czy pompa musi mieć dokładnie taki sam numer jak na starej, czy może być inny , ale od Pajero sport. Czy taka pompę mogę sobie wymienić sam, moje mechanikowanie to wymiana hamulców, oleju, filtrów i tyle doświadczenia.
Proszę wszystkich o pomoc i z góry dziękuję |
|
|
|
 |
tomasek
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC60 MINI ONE
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 28 razy Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 7249 Skąd: stolica wschodu
|
|