Konserwacja podwozia (warsztat Trójmiasto) |
Autor |
Wiadomość |
Waclaw Jarzabek
Nowy Forumowicz
Auto: L200 HP Automat
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-01-2013, 19:32 Konserwacja podwozia (warsztat Trójmiasto)
|
|
|
Witam,
Nowe L 200 czeka na odbiór. Profilaktycznie chciałbym odrazu zabezpieczyc podwozie. Czy mozecie polecic jakis dobry warsztat w tej kwesti. (okolice Trójmiasta)
z góry dzieki i wszystkiego dobrego w nowym Roku |
|
|
|
 |
PiotrKw
Forumowicz
Auto: nie Pajero3.2 Touareg3.0 Q74.2
Pomógł: 25 razy Dołączył: 18 Wrz 2010 Posty: 843 Skąd: Trójmiasto
|
Wysłany: 07-01-2013, 20:05
|
|
|
Również wszystkiego dobrego .
Hm... z poleceniem będzie gorzej , natomiast mogę przestrzec gdzie tego nie robić . Na pewno nie w ASO MM Gdynia !!!!
W piątek byłem u Zbyszka na podnośniku i miałem możliwość obejrzenia mojego podwozia po 14 miesiącach od wykonania konserwacji , w ramach "specjalnej akcji promocyjnej " konserwacji podwozia specjalnym środkiem o trwałości 10 lat .
Jak tylko znajdę chwilę , podjadę razem z ich fakturą aby mogli sobie obejrzeć swoje "dzieło " po dziesięcio krotnie krótszym czasie . Zaznacza że nie poruszam się w "terenie" . |
|
|
|
 |
Waclaw Jarzabek
Nowy Forumowicz
Auto: L200 HP Automat
|
Wysłany: 07-01-2013, 22:23
|
|
|
Dzieki serdeczne. Robiłeś w Gdyni przeglądy gwarancyjne ?. Jak wyglada ASO Gdynia z tej strony ? Auto przyjeżdża zza zachodniej granicy i gdzieś musze robić przeglądy. Gdynia albo Gdańsk ?
pozdrowienia |
|
|
|
 |
PiotrKw
Forumowicz
Auto: nie Pajero3.2 Touareg3.0 Q74.2
Pomógł: 25 razy Dołączył: 18 Wrz 2010 Posty: 843 Skąd: Trójmiasto
|
Wysłany: 08-01-2013, 12:53
|
|
|
Całe szczęście , ze nie musiałem jeździc na gwarancyjne , kupiłem używany juz po gwarancji . Byłem trzy razy dopóki nie "odkryłem" że należy jeżdzić do Zbyszka2m
Zaoszczędza to masę czasu pomimo odlegości 75 km.
Jak masz na gwarancji to możesz jeżdzić do Gdyni , w sumie to bez różnicy . Po gwarancji bym nie polecał . |
|
|
|
 |
|