|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Berlin 8.01 czy ktoś jedzie? |
Autor |
Wiadomość |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 02-01-2007, 18:34 Berlin 8.01 czy ktoś jedzie?
|
|
|
Jak w temacie, muszę się dostać do Berlina w poniedziałek 8.01. Od biedy pojadę pociągiem, ale jeśli ktoś by śmigał, to zabrałbym się z wielką przyjemnością.
Oczywiście partycypuję w kosztach. |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-01-2007, 21:41
|
|
|
Niewlasciwie uzupelnione pole 'skad' powoduje, ze moge zaproponowac jedno z mozliwych rozwiazan komunikacyjnych:
- do Szczecina pociagiem
- ze Szczecina busem do Berlina (np. www.berlin-ekspres.szczecin.pl )
Busy odjezdzaja spod dworca PKP wiec nawet nie bedziesz mial problemu z przemieszczaniem sie
w/w link prowadzi do www mojego klienta, jechalem juz z nimi do Berlina i w druga strone i nie mialem problemow. |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 03-01-2007, 16:13
|
|
|
Dzięki za dobre chęci. Miasto to Default City .. Najbardziej prosty jest EC W-wa-Berlin, ale szukałem czegoś ciekawszego |
|
|
|
 |
|
|