|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Poduszka pod skrzynie |
Autor |
Wiadomość |
paweldz
Nowy Forumowicz
Auto: MSS 19.DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-01-2013, 19:07 Poduszka pod skrzynie
|
|
|
Witam, orientujecie się czy są jakieś zamienniki poduszki pod skrzynie biegów do MSS 1.9DID, może znacie kogoś kto by sprzedał używkę? Z gory dziekuje i pozdrawiam |
|
|
|
 |
StarSpace
Nowy Forumowicz
Auto: Space Star 2002 MR 02
|
Wysłany: 22-01-2013, 13:39
|
|
|
Witam. Właśnie jestem podczas wymiany jednej z poduszek skrzyni biegów. Proponuję poszukać poduszek od volvo s40/v40. Zdaje się, że wszystkie pasują. W ASO w mitcarze chcieli 630 zł za przednią dolną ? za 120 zł można już dostać coś z zamienników. |
|
|
|
 |
szkuba
Forumowicz
Auto: MSS 1.3 GL 2000r.-sprzedany
Pomógł: 4 razy Dołączył: 27 Sie 2007 Posty: 190 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 28-01-2013, 19:21
|
|
|
ja wymieniałem poduszkę skrzyni na zamiennik, generalnie jest dużo głośniejszy i po wymianie w sumie dowiedziałem się z innych źródeł że tak często bywa jak się używa zamienników. ogólnie mialem tez możliwość kupienia oryginału z allegro sprzedawca multiline |
_________________ Kuba |
|
|
|
 |
|
|