Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Ciekawy Projekt
Autor Wiadomość
shadow 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi E 50
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 14-05-2013, 21:27   Ciekawy Projekt

Witam jestem nowy na tym forum , zalogowałem się bo biegając po motoryzacyjnych portalach jest za dużo reklam za mało prawdy ,, szukam ciekawych pomysłów pod nowy projekt galanta e 50 . auto zostało qpione za bezcen amerykaniec jeszcze,po rozłożeniu go doszczętnie widzę że baza nada się ,, po wymianie pasa przedniego w najbliższy weekend zacznę od waszych porad , a mianowicie , czym waszym zdaniem najlepiej pokryć gołą czystą ramę ???

mitsu_pl 
Forumowicz

Auto: Subaru Forester
Wysłany: 15-05-2013, 16:26   

To zależy co chcesz zrobić, sam musisz to wiedzieć, czy się tez opłaca przede wszystkim... Już było kilka projektów... między innymi Wszyc'a, który podupadł i nie wiadomo jak to się skończy, poczytaj i przemyśl...
Mitsubishi Galant E88A 2.5 TT

shadow 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi E 50
Wysłany: 18-05-2013, 05:18   

Pytanie czy mi się to opłaca ? oczywiście że nie , przynajmniej finansowo , ale postanowiłem że zrobię z niego coś ciekawego, na pewno nie w przeciągu miesiąca czy dwóch, pomysł mam mianowicie taki aby wszystkie części pochodziły od aut Mitsubishi , np serce 6G72 3litry , napęd na 4 koła , kolor nadwozia czarny mat, choinka o zapachu kokosa itp itd mam multum pomysłów , zapał do pracy mało czasu , dlatego czekam na jakieś ciekawe pomysły ale od początku , czym pokryć gołą rame auta . epoxyd + akryl + lakier (baranek) ?

Audiox 
Forumowicz

Auto: Galant'96 2.0 V6 E54A
Wysłany: 24-05-2013, 11:17   

Ja moge ci ewentualnie doradzic CA :D wiec jak cos to pisz pw:)
Pozdrawiam.

kaczka81s 
Forumowicz

Auto: Był E88A jest Imprezka&BMW
Wysłany: 25-05-2013, 00:28   

Jak masz zdartą farbę do gołej blachy to najpierw podkład reaktywny, później zwykły podkład lub epoksydowy (epoxyd podobno lepszy) ja ostatnio kupiłem Ferpox na aledrogo, na to lakier, albo baranek, to zależy od miejsca. Tylko dobry baranek, nie Boll.

Odpowiedz do tematu