|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:01 |
[I 2.4 MIVEC] zderzak z kanady ? |
Autor |
Wiadomość |
qbas62
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander 2,4
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Lis 2011 Posty: 63 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 12-02-2013, 19:16 [I 2.4 MIVEC] zderzak z kanady ?
|
|
|
witam. Może ktoś wie czy jest różnica w modelach Outka I wyprodukowanych na rynek Kanadyjski a w Europejski. Mój stoi w warsztacie i mówią, że muszą zderzak przedni i zbiornik płynu spryskiwacza ściągać z Kanady, że niby jest jakaś różnica i w RP serwisy nie mają takich (całe szczęście że nie ja za to płacę), ale czy faktycznie. pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez qbas62 14-02-2013, 16:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Maddox
Mitsumaniak
Auto: Outlander 2.0 Di-D
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Lip 2010 Posty: 219 Skąd: Piaseczno
|
Wysłany: 14-02-2013, 13:32 Re: zderzak z kanady ?
|
|
|
qbas62 napisał/a: | witam. Może ktoś wie czy jest różnica w modelach Outka I wyprodukowanych w Kanadzie a w Europie. Mój stoi w warsztacie i mówią, że muszą zderzak przedni i zbiornik płynu spryskiwacza ściągać z Kanady, że niby jest jakaś różnica i w RP serwisy nie mają takich (całe szczęście że nie ja za to płacę), ale czy faktycznie. pozdrawiam |
hej, sam zapytaj w serwisie.
Poza tym, O1 byl produkowany tylko w Japonii, i nie wydaj mi sie, zeby byla jakas roznica w przednim zderzaku. |
_________________ Outlander 2.0T
Outlander 2.0 DI-D |
|
|
|
 |
elektryk
Forumowicz
Auto: auto
Pomógł: 33 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 2082 Skąd: z ...
|
Wysłany: 18-02-2013, 13:17
|
|
|
Niby wersja poliftowa ma dziury na spryskiwacze, więc są dwa warianty. |
|
|
|
 |
|
|