|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
mitsubishi colt 1.6 16 v 94r całkiem inny! |
Autor |
Wiadomość |
kreti [Usunięty]
|
Wysłany: 10-01-2007, 11:31 mitsubishi colt 1.6 16 v 94r całkiem inny!
|
|
|
witam ! jestem nowym użytkownikiem tego fajnego forum ! widzę że mitsumaniaki to jedna wielka rodzina -brawo! już wkrótce zaprezentuje mojego miśka ( fajnie wygląda zresztą sami ocenicie) zdradze tylko że od kilkunastu lat jestem fanem rajdów samochodowych i zmiane wizerunku mojego misia na tym opierałem ! oczywiscie nie jest to zbudowana rajdówka tylko zupełnie cywilna wersja! pozdrawiam!!! |
|
|
|
 |
kaeres [Usunięty]
|
Wysłany: 10-01-2007, 11:45
|
|
|
Co bedziesz zmienial w mechanice/silniku ? |
|
|
|
 |
kreti [Usunięty]
|
Wysłany: 10-01-2007, 11:59
|
|
|
jeżdze tym samochodem od 4 lat i powiem tak : jeżeli chodzi o mechanike to tylko zamiast katalizatora wstawiłem strumienice '' ultera'' i końcowy wydech ''ultera'' dziwne w tym wszystkim jest to iż nie znam pochodzenia tego samochodu wiem że był sprowadzany z zachodu w srodku miał zamontowane 3 dodatkowe zegary więc pewnie jakiś fan tuningu nim jeżdził! jeżeli chodzi o osiągi to sprawa wygląda tak iż dałem tym samochodem pojeżdzic znajomemu z bielska który miał ten sam model z tego samego roku i był troszeczke zdziwiony ponieważ mówił że mój colcik jest poprostu mocniejszy i ma lepszy moment i była to podobno znacząca różnica . tak więc cos w tym jest |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 10-01-2007, 13:34
|
|
|
kreti napisał/a: | był troszeczke zdziwiony ponieważ mówił że mój colcik jest poprostu mocniejszy i ma lepszy moment i była to podobno znacząca różnica . tak więc cos w tym jest |
Zapraszamy na zlot w Borkach to sprawdzimy to osobiście
A w międzyczasie wstaw zdjęcia. |
|
|
|
 |
kreti [Usunięty]
|
Wysłany: 10-01-2007, 14:16
|
|
|
jak już wczesniej napisałem historie kupna i eksploatacji wózka wstawie w pózniejszym terminie jak fotki porobie ! cierpliwości pozdrawiam!!!!! |
|
|
|
 |
|
|