|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zespolenie halogenów ze swiatłami długimi?? |
Autor |
Wiadomość |
PLazinski
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1,8 GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-02-2013, 17:50 Zespolenie halogenów ze swiatłami długimi??
|
|
|
Witam wszystkich Od jakiegoś czasu mam taki problem ze podczas jazdy po zmroku gdy włączę halogeny często mrygajom mi światłami (zwłaszcza kierowcy TIR-ów) strasznie mnie to wkurza gdyż przy obecnym stanie naszych polskich dróg halogeny są naprawdę pomocne:), stąd też myśl i od razu zapytanie?, czy istnieje możliwość zespolenia lamp drogowych z halogenami tak żeby się włączały i wyłączały wraz z drogowymi ale zęby drogowe z kolej się nie zapalały po włączeniu samych halogenów!? |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 27-02-2013, 18:04
|
|
|
Wszystko się da, a z tym mruganiem innych aut to wcale się nie dziwię bo ich oślepiasz. Ja też czasem mrugam jeśli ktoś tak jak Ty jeździ na halogenach kiedy nie ma takiej potrzeby i jest niezgodne z przepisami. |
|
|
|
 |
PLazinski
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1,8 GDI
|
Wysłany: 27-02-2013, 18:28
|
|
|
plecho1 napisał/a: | Wszystko się da, a z tym mruganiem innych aut to wcale się nie dziwię bo ich oślepiasz. Ja też czasem mrugam jeśli ktoś tak jak Ty jeździ na halogenach kiedy nie ma takiej potrzeby i jest niezgodne z przepisami. |
Nie no ja wszystko rozumiem:) w życiu bym ich nie włączał gdybyśmy mieli leprze drogi!!! a nie jak te z kawału " jadę sobie dziurom a tu nagle asfalt" |
|
|
|
 |
|
|