|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS DID] poduszka skrzyni przód i tył |
Autor |
Wiadomość |
jaro144
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi space star 1.9DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-11-2013, 11:46 [MSS DID] poduszka skrzyni przód i tył
|
|
|
witam wszystkich i proszę o pomoc,a mianowicie w tamtym roku sprowadziłem z niemiec Mitsubichi Space Star 1.9DID,do wymiany mam poduszki skrzyni,mechanik wykrecił belkę podłużną na której znajdują się te poduszki,przednia ma większą średnicę otworu na śrubę jak tylna,a śruby mają jedną średnicę,tak więc w przedniej jest duży luz,czy tak powinno być,nie ma żadnej tulejki,w serwisie nie umieją pomóc rysunki nie pokazują żadnej tulejki,a śruby są takiej średnicy jak u mnie ,o co chodzi pomóżcie rozwiązać problem |
|
|
|
 |
StarSpace
Nowy Forumowicz
Auto: Space Star 2002 MR 02
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-11-2013, 17:26
|
|
|
Witam, niedawno przerabiałem temat wymiany poduszek na tej belce.
http://japancars.ru/index...id=1&blk_id=510
Tu masz wszystko rozpisane co tam powinno być, nie ma tam tulejki, u mnie też nie było. Zobacz czy śruby masz właściwe, mnie też się wydaje, że średnica tych dziur na śrubę w obu poduszkach jest różna ale po skręceniu tego nie mam żadnych luzów tam. |
|
|
|
 |
|
|