|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Hałasujący silniczek dmuchawy LANCER |
Autor |
Wiadomość |
maddob
Mitsumaniak

Auto: LANCER SPORTBACK CY3A
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-02-2013, 10:49 Hałasujący silniczek dmuchawy LANCER
|
|
|
Trafiła mi się sporadycznie występująca usterka - głośno pracujący silniczek dmuchawy... całe szczęście że auto na gwarancji, to obyło się bez kosztów. Miał ktoś z Was taką usterkę??? |
_________________ nie ma aut awaryjnych... są tylko nieumiejętnie eksploatowane |
|
|
|
 |
prosto
Forumowicz
Auto: Lancer 2.0, R6
|
Wysłany: 14-02-2013, 12:56
|
|
|
ja mam ! z tym ze u mnie juz po gwarancji ;/ a brzeczy to bardzo glosno, tylko w zime, szczegolnie przy temp ponizej 0, mam wrazenie jakby to dochodzilo z okolic schowka pasazera (przod prawy), jak samochod sie zagrzeje i zaczyna leciec cieple powietrze to usterka ustaje, albo jak wlacze nadmuch na maxa to tez nie brzeczy, ogolnie pierdola, ale strasznie wkurzajaca ;/ |
|
 |
fargo
Mitsumaniak

Auto: 2.0 GTS '08 CVT
Pomógł: 4 razy Dołączył: 16 Sty 2009 Posty: 347 Skąd: KrakówNH
|
Wysłany: 14-02-2013, 13:10
|
|
|
prosto napisał/a: | mam wrazenie jakby to dochodzilo z okolic schowka pasazera (przod prawy) |
Bo tam jest wentylator |
|
|
|
 |
Kiewar
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer '08 sedan 1.8 Invite
|
Wysłany: 10-03-2013, 22:56
|
|
|
U mnie też coś brzęczy (auto po gwarancji, ale niewielki przebieg). W ASO zdiagnozowali, że winne jest łożysko wentylatora. Koszt wymiany (bo nie naprawiają) to ok. 1.200 PLN! (ok. 1.000 wentylator i ok. 200 PLN robocizna). Podziękowałem i jeżdżę z brzęczącym łożyskiem. |
_________________ Moje poprzednie auto to Lanos - super niezawodna bryka |
|
|
|
 |
|
|