|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Układ wydechowy- środkowy tłumik |
Autor |
Wiadomość |
Runner
Forumowicz
Auto: space runner
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-05-2013, 15:26 Układ wydechowy- środkowy tłumik
|
|
|
Gdyby ktoś z forumowiczów w swoim space runnerze miał środkowy tłumik do wymiany to mogę coś podpowiedzieć. Od miesiąca spawałem i reanimowałem środkowy tłumik po 3 spawaniu zapadła decyzja o jego wymianie.Czas przeglądu technicznego się nie ubłaganie zbliżał i było trzeba coś z tym zrobić.Jakie było moje zdziwienie kiedy Pan od tłumików u którego robiłem układy wydechowe we wszystkich moich poprzednich autach powiedział mi ze mam do wyboru.Albo Bosal za 450zł lub Walkler za 450zł po prostu ścięło mnie z nóg i poczułem się jak bym jeździł 23 letnim Leksusem albo Mercedesem.Na szczęście po długich poszukiwaniach wśród polskich producentów układów wydechowych.Znalazłem zamiennik do naszego autka który wraz z montażem i wszystkim kosztował mnie 180zł więc różnica w cenie jest diametralna. Tłumik jest firmy Edex z Ostrowa Wlkp. |
|
|
|
 |
FTOrek
Forumowicz
Auto: COLT CJ5A
Pomógł: 12 razy Dołączył: 11 Gru 2010 Posty: 668 Skąd: Dolnośląskie
|
Wysłany: 22-05-2013, 16:51
|
|
|
Gratuluję znaleziska.
Który to Runner 1 czy2?.Czyżby oba miały taki sam układ wydechowy?Jeśli tak to dzięki za podpowiedz.Powodzenia. |
_________________ 161261 |
|
|
|
 |
Runner
Forumowicz
Auto: space runner
|
Wysłany: 23-05-2013, 19:50
|
|
|
Sorki , zapomniałem napisać że do space Runnera 1 generacji 1.8 benzyna. Czy pasuje do innych Runnerów to już było by trzeba po katalogach popatrzeć. |
|
|
|
 |
|
|