|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] Osłona tarczy hamulcowej lewa/prawa strona |
Autor |
Wiadomość |
Mawashi
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.6 +lpg
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-09-2013, 09:38 [Cari 1.6] Osłona tarczy hamulcowej lewa/prawa strona
|
|
|
Witam,
mam pytanie odnośnie osłony tarczy hamulcowej czy jest ona potrzebna - wymagana? Można bez obaw jeździć bez owej osłony? Pytam bo mechanik wymieniał mi tarcze i osłona mu się rozleciała na drobny mak i zamontował bez osłon bo nigdzie nie są dostępne a oryginały 150zł (ale brak w magazynie).
Jeżeli są wymagane osłony to gdzie je mogę dostać albo ktoś z Was ma na sprzedaż?, szukałem na allegro i po google ale nigdzie nie znajduje osłon do kupna.
Pozdrawiam
------
Carisma 1.6 90KM + LPG rok prod. 1998 r. |
|
 |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Pomógł: 30 razy Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 2834 Skąd: Otwock
|
|
|
|
 |
Mawashi
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.6 +lpg
|
Wysłany: 06-09-2013, 13:38
|
|
|
mlun, dzięki za link. Ja szukałem na allegro ale wpisywałem osłona na tarcze i nic nie znajdywało a tym sposobem nie pomyślałem żeby poszukać, zaraz zadzwonie;) |
|
 |
tadek55
Mitsumaniak
Auto: Carisma 1.8 GLX
Pomógł: 4 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 272 Skąd: Nowy Sącz
|
Wysłany: 09-09-2013, 19:25
|
|
|
Witam , już od dłuzszego czasu poszukuje osłony szczek hamulcowych na tył bo mam całe skorodowane może ktoś posiada albo proszę o namiary ,będe wdzięczny,Pozd. |
_________________ Mistrz w konkursie Toczenia Opony od L-200 Wilkasy 2010
Drużynowy mistrz turnieju Trambambuła Wawrzkowizna 2011
Mistrz w konkursie Toczenia Opony od L-200
Pogorzelica 2015 |
|
|
|
 |
|
|