|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kluczyk |
Autor |
Wiadomość |
slawek1001
Forumowicz

Auto: grandis 2.0 did
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Maj 2012 Posty: 75 Skąd: brzesko
|
Wysłany: 15-01-2013, 17:48 Kluczyk
|
|
|
Może i do mitsu coś drgnęło http://moto.allegro.pl/ob...2951633988.html
[ Dodano: 15-01-2013, 21:14 ]
kupiłem opiszę po odbiorze co i jak z tym china sprzętem.
[ Dodano: 23-01-2013, 22:36 ]
Witam ponownie. jak opisałem opisze po krotce co i jak przesyłka bardzzo szybka otwieram paczkę oczom ukazuje się bardzo przyjemnie wyglądający scyzoryk materiał użyty nie różni się zbytnio od oryginalnych kluczyków innych producentów i jest przyjemny w dotyku. Szybciutko do docięcia kluczyka (pan w Brzesku niestety lekko zakręcony z maszynami gdzie grot bez rozkręcenia nie wchodził po rozkręceniu i kilku poprawkach papraka klucz się przekręcał w stacyjce) po docięciu szybciutko do domu stary kluczyk w ręce wyjęte immo i pilocik. Włożony w nowej oprawce na miejsce wszytko elegancko się zmieściło po skręceniu sprawdzeniu sterowania odpaliłem autko i pojechałem w siną dal czyli do najbliższej stacji bezynowej . tak czy siak polecam pomimo ceny zastrzeżeń nie miałem. Na ameryckiej stronie ta sama oprawka w ilośći 60 szt wraz z przesyłką kosztuje 130 dolców wiec może ktoś by się tym zainteresował i i rozkręcił mitsumaniakowy gadżet |
|
|
|
 |
otre79
Forumowicz

Auto: ROCKET2300, SMAX 190KM PS-AUT.
|
Wysłany: 13-02-2013, 13:07
|
|
|
pozazdrościć
pozdrawiam p...1 (120)
stary złamany czy to tylko dla fanu bo moje 2 kluczyki w dobrym stanie?
..może też się skuszę |
_________________ BYŁ GRANDIS 2.0 DID JEST S-MAX 163KM AUTOMAT POWER SHIFT 2010
Triumph ROCKET III 2300ccm |
|
|
|
 |
slawek1001
Forumowicz

Auto: grandis 2.0 did
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Maj 2012 Posty: 75 Skąd: brzesko
|
Wysłany: 19-03-2013, 14:07
|
|
|
nie złamany stary nawt w dobrym stanie leży czeka na rozkład china sprzętu chociaż po czasie muszę twierdzić, że obudowa jak i wszytkie elementy 3mają się bardzo dobrze myślę, że jeszcze długo posłuży. |
|
|
|
 |
|
|