|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
jakie dekielki do alufelgi |
Autor |
Wiadomość |
renifer1313
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi colt 1998 1.3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-04-2013, 15:46 jakie dekielki do alufelgi
|
|
|
Niedawno skradziono mi dekielki od alusow i pytanie jak dobrać dekielki skoro nie znam marki tych alusow jedyne co dalo mi rade zrobic to wymiar 14 cm jeśli ktoś wie co za marka lub ewentualnie wie gdzie dostać będę bardzo wdzieczny,
http://imageshack.us/phot...djcie0125i.jpg/
http://imageshack.us/phot...djcie0126l.jpg/
na alegro i tablicy.pl nie moglem znalesc |
_________________ Misiek |
|
|
|
 |
krzysieg
Forumowicz

Auto: Colt CJ1A 00'r.
Pomógł: 24 razy Dołączył: 18 Lut 2011 Posty: 575 Skąd: Jelenia góra
|
Wysłany: 21-04-2013, 16:25
|
|
|
Ciężko będzie takie dostać , są to oryginalne felgi mitsubishi z nietypowymi dekielkami .
Założyłeś temat niżej z pytaniem o wymiary alufelg , domyślam się że chcesz kupić lepiej wyglądające niż te , zostaw sobie je na zimę . |
|
 |
renifer1313
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi colt 1998 1.3
|
Wysłany: 21-04-2013, 16:40
|
|
|
Sprawa wygląda tak ze zmieniałem na letnie (2 dni temu stare byly zjechane 3 mm)i zaproponowano mi zimówki z felgami od micry(teść)(na następny sezon)i nie bylem pewny co do otworów(w tej kwestii zielony) co do alusow mam Duży sentyment do nich poza tym na nowe obecnie kasy nie mam (dziecko w drodze:)lobie oble felgi nie takie jak teraz produkują kanciaste ,poza tym misiek z 98 r a alusy nowe ,troche kiczowato by wygladalo w moim mniemaniu(nie pasowało by) |
_________________ Misiek |
|
|
|
 |
|
|