|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.9DI-D] Dziwne stuki |
Autor |
Wiadomość |
Daraz2
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Carisma 1.9DID F9Q
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-04-2013, 19:48 [Cari 1.9DI-D] Dziwne stuki
|
|
|
Witam Mitsumaniacy mam pewnie problem ponieważ dziś jadąc moim miskiem wolno bo na 1 biegu bez gazu i przejezdzałem przez dość nie rowna dziurawa droge odcinek 5metrow i po tym poprstu cos mi puka jadąc wolno 40km.h z czestotliwoscia obrotu koła :/ i nie wiem co to jest:/ wczesniej mialem problem z przegubami z prawej strony i ten dzwiek bardzo przypomina mi to wiec mozliwe ze to moze byc strona lewa , co o tym myslicie |
|
|
|
 |
marcinek975
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI
|
Wysłany: 24-04-2013, 18:33
|
|
|
Sprawdź czy Ci po prostu cos nie weszło w oponę np: jakiś kamyk. Miałem kiedyś podobna sytuacje, wtedy myślałem ze to akurat łożysko |
_________________ Mitsubishi Carisma 1.8 GDI |
|
|
|
 |
Daraz2
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Carisma 1.9DID F9Q
|
Wysłany: 24-04-2013, 19:44
|
|
|
wiesz co sprawdziłem opone i niby nic nie było ale dzisiaj zrobiłęm 60 km tak z predkoscia 120-130 km.h i od tego czasu jest cisza:) zobaczymy co bedzie rano :/
[ Dodano: 24-04-2013, 19:48 ]
Dzisiaj rowniez zauwazylem ze załącza mi sie wentylator bez celu na zimnym silniku :/ pewnie czujnik ? |
|
|
|
 |
|
|