|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
dziwny sygnał dzwiękowy-co robić |
Autor |
Wiadomość |
lancerbialystok
Nowy Forumowicz
Auto: lancer 1.8 mivec automat
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-07-2019, 17:29 dziwny sygnał dzwiękowy-co robić
|
|
|
Witam, jestem świeżo upieczonym właścicielem lancera 1.8 mivec 2010r z automatyczną skrzynią biegów. Auto ma 110 000 przebiegu.
dwa dni temu założyłem instalację gazową STAG z układem sterującym GO FAST i listwą sterującą Yeti wszystko było by pięknie gdyby nie dzisiejszy problem, otóż podczas pokonywania trasy rzędu 60km zaczął wydobywać się dziwny dzwięk spod kierownicy typu pip pip pip, popipczy tak 2,3 minuty, przestanie, zaraz znowu popipczy, nie świecą się do tego żadne kontrolki, a gdy wylączam auto z gazu, ten dalej pipczy. Autko zachowuje się jakby wszystko było ok, normalnie przyspiesza itp. byłem u gazownika, podpinalismy pod kompa ale wszystko jest ok, czy spotkał się ktoś z Was z takim problemem? dodam że jest to tak wkurzające że można zwariować, liczę na waszą pomoc!
POzdrawiam |
|
|
|
 |
Venom86
Forumowicz

Auto: Lancer Evo X
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 9 razy Dołączył: 08 Cze 2016 Posty: 199 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 08-07-2019, 10:04