|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS DID] ELEKTRYKA Gasnąca żarówka od podświetlenia tempera |
Autor |
Wiadomość |
Tolkalen
Forumowicz
Auto: Space Star Sport DID 2003 lift
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-01-2018, 17:24 [MSS DID] ELEKTRYKA Gasnąca żarówka od podświetlenia tempera
|
|
|
Witam wszystkich.
Jestem nowym użytkownikiem forum, jednak czytam je od 7 lat. Wielokrotnie bardzo mi pomogliście, dlatego postanowiłem odwdzięczyć się i podzielić się swoją wiedza nt Space Stara 2003 DID. Mam go od 2011 roku.
Ale do rzeczy: ostatnio wymieniłem żarówki w panelu nawiewu i klimy na niebieskie i po 2 miesiącach lewa żarówka zaczęła mi gasnąć w trakcie jazdy. Sama gaśnie i sama się zapala. Po rozbiórce konsoli zauważyłem, ze gniazdo tej żarówki wpada do środka. Dzieje się tak, gdyż po skręceniu całości ta przezroczysta ramka dopycha gniazdo. Czy mieliście taki przypadek? Co zrobić, wymienić całą płytkę panelu nawiewu?
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
[ Dodano: 26-01-2018, 11:23 ]
Problem rozwiązany przy okazji wymiany ramki. Gniazdo żarówki było niewystarczająco dokręcone do płytki pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|