|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przepustnica 1,6 |
Autor |
Wiadomość |
cygan555
Nowy Forumowicz

Auto: Space Star 1.6 2004r. Comfort
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-05-2013, 10:03 Przepustnica 1,6
|
|
|
Mam pytanie, ktoś może podpowiedzieć czy przepustnica od 1,3 jest taka sama jak od 1,6 czy różni się średnicą wewnętrzną. Pytam gdyż swoją przepustnicę odkręciłem i była obsmarowana jakimś klejem, podejrzewam że ktoś na szybko chciał zlikwidować minimalną szparę na przepustnicy. wyczyściłem to wszystko ale po 3 odpaleniach błąd. Pytanie sprowadza się do tego gdyż na aledrogo jest wystawionych dużo z opisem 1,3 dosyć tanio.
Dla ciekawości podaje link do wersji tuningowej http://www.zerotohundred....trek-turbo.html |
|
|
|
 |
pablo eldiablo
Forumowicz

Auto: L200, Outlander
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-05-2013, 10:39
|
|
|
Raczej na pewno są inne.
Nawet do 1.3 przepustnice są różne w zależności od wersji silnika (moce zmieniały się od 86HP na początku produkcji do 82HP pod koniec).. |
|
|
|
 |
|
|