|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsumaniaki z Częstochowy, potrzebna pomoc |
Autor |
Wiadomość |
Rzeznik
Forumowicz

Auto: Colt 1,3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-04-2013, 14:12 Mitsumaniaki z Częstochowy, potrzebna pomoc
|
|
|
Witam wszystkich.
Jakiś czas temu(w lutym) na allegro kupiłem telefon, ot zwykłą Nokię. Paczka przyszła, okazało się po dniu użytkowania że telefon jest wadliwy Odesłałem w porozumieniu ze sprzedającą w celu reklamacji towaru. Byłem zapewniany przez dwa miesiące, że telefon już niebawem do mnie dojdzie, niestety w międzyczasie pani która sprzedawała telefony zniknęła, przestała odpisywać na maile, nie odbiera telefonu, a konto na allegro zostało zawieszone.
Mam prośbę do ludzi z Częstochowy, czy znacie taką osobę, kojarzycie firmę, wiecie czy w ogóle istnieje pod tym adresem? Sprawę zgłosiłem na allegro, a po weekendzie zapewne udam się złożyć zawiadomienie na policji.
Oto dane firmy:
ANBAR Aneta Raducha
42-202
CZĘSTOCHOWA
KUCELIŃSKA 3
NIP:5731746142
Konto na allegro http://allegro.pl/show_user.php?uid=23170761
Będę bardzo wdzięczny za każdą informację o tej pani.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
|
Wysłany: 20-04-2013, 21:54
|
|
|
Polecam odezwać się w dziale regionalnym
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewforum.php?f=210
Btw. aukcje na allegro są zabezpieczane także powinni Tobie zwrócić kwotę zakupu. Polecam przeczytać regulamin do jakiej kwoty transakcje mają pokrycie... |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
BUBU
Mitsumaniak Partyzant

Auto: Endeavor
|
Wysłany: 22-04-2013, 14:37
|
|
|
Obawiam się że możesz mieć kłopoty .Adres Kucelińska 3 to tereny Huty Częstochowa,jest kilka budynków mieszkalnych lecz numeracja zaczyna się powyżej 40.
Pozdrav |
|
|
|
 |
jacek11
Mitsumaniak Yatsu~eku
Auto: EA2W Żółwik, Outlander CW8W
|
Wysłany: 22-04-2013, 16:28
|
|
|
Wracając dzisiaj z pracy do domu,słyszałem w radiu o oszustce z Częstochowy Policja szuka osób poszkodowanych.Może to ta sama osoba?
[ Dodano: 22-04-2013, 16:52 ]
http://www.rmf24.pl/fakty...300-,nId,958279
o to to właśnie słyszałem |
|
 |
Rzeznik
Forumowicz

Auto: Colt 1,3
|
Wysłany: 28-04-2013, 16:27
|
|
|
Dane się zgadzają, ale o dziwo... telefon doszedł do mnie, niestety tym razem ma uszkodzony jeden klawisz, generalnie znów lipa. Sprawa znów poszła do allegro, po majówce idę na policję. Dzięki wszystkim za info. |
|
|
|
 |
|
|