|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
radio z bluetooth |
Autor |
Wiadomość |
Bojar
Forumowicz

Auto: Hyundai Tucson
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 17 Lut 2008 Posty: 363 Skąd: Tarnowskie Góry
|
Wysłany: 08-04-2013, 20:19 radio z bluetooth
|
|
|
Jako, że szykuje mi się zmiana pracy powiązana z częstszym przebywaniem w samochodzie - szukam udogodnień - m.in. radia z USB i BT.
Budżet ok 400pln
Wymagania: BT z mikrofonem na kablu, USB, dobry odbiór UKF, czerwone podświetlenie i jakość dźwięku nie gorsza niż wysłużonej Alpiny 9871RR
znalazłem takie cuda
Pioneer DEH-4500BT (faworyt)
Sony MEX-BT 3900U
no i wynalazki bez CD
Alpine UTE-72BT
Sony DSX-A50BT
Może ktoś z Was miał z tym sprzętem jakieś doświadczenia. Uwagi mile widziane |
|
|
|
 |
albercik83
Forumowicz
Auto: Outlander I 2.0
Pomógł: 3 razy Dołączył: 15 Kwi 2013 Posty: 49 Skąd: Brodnica
|
Wysłany: 22-04-2013, 21:47
|
|
|
witam. ja kolego kupilem w zeszłym roku jvc kd-x50bt. czyli radio bez cd z bluetooth. radio dość fajne ze względu że ma multikolor czyli do każdego auta da się dopasować podświetlenie. obsługa dość prosta. rozmowy przez tel z bluetoooth na 4+. moc i jakość dźwięku na przyzwoitym poziomie. dużo ustawień dźwiękowych i możliwość podłączenia suba. kupiłem niedawno miśka i jestem na etapie montowania radia do auta. koszt radia to było wtedy 370pln.
osobiście polecam ale audiofilem nie jestem i wielkich wymagań nie mam.
pozdro |
|
|
|
 |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Pomógł: 66 razy Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 8679 Skąd: Wrocław/Ostrzeszów
|
Wysłany: 05-05-2013, 12:35
|
|
|
A Alipne 114BT albo 113BT ;> ? |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
|
|