|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CK1A 1.3] Podświetlenie zegarów, palący bezpiecznik. |
Autor |
Wiadomość |
michal91
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 98'
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-10-2013, 22:27 [CK1A 1.3] Podświetlenie zegarów, palący bezpiecznik.
|
|
|
Witam mam problem z tym bezpiecznikiem. Dokładniej pali on się po paru sekundach od włączenia świateł. Według naklejki na pokrywce 10A. Od razu przejrzałem kable i styki pod bezpiecznikami i tylnym lewym światłem ponieważ również gaśnie po przepaleniu się bezpiecznika. Kable są ok, i tu własnie pytanie czy mogło coś się stać z zegarami i podswietleniem deski które nie działa wogóle? 2 miesiące temu włożyłem tam nowy bezpiecznik i wszystko działało, dopiero teraz pali je od razu. Warto rozbierać środek aby tam zajrzeć? Miał ktoś podobny problem? pozdrawiam
Edit:Udało mi sie to rozwiązać, problem był w masie radia, sporo kabli było popalone i prawdopodobnie tam było zwarcie. |
|
|
|
 |
|
|