Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zaświadczenie o znajomości języka angielskiego
Autor Wiadomość
RalfPi 
Mitsumaniak

Auto: Lancer1.8 SB'10,Giulietta 1.4
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 15-05-2013, 12:06   Zaświadczenie o znajomości języka angielskiego

Hej,
potrzebuję uzyskać takowe zaświadczenie - dzwoniłem już do B.C. i generalnie można to zrobić na dniach (a ja muszę to zrealizować do końca maja)..
i mam pytanie..
1)czy Ktoś z MM uzyskał takie zaświadczenie ?
2) Jak wygląda egzamin?
3) słyszałem, że jest to test + speaking.
4) Jakich wskazówek możecie udzielić?

[ Dodano: 23-05-2013, 08:12 ]
Umówiony jestem na poniedziałek na godz. 18 na egzamin/test + wydanie zaświadczenia. Dam znać jak poszło :P

[ Dodano: 02-06-2013, 08:16 ]
No to daje znać:
przyjechałem do British Council/szkoły językowej współpracującej z BC, jakaś Pani wzięła mnie na spytki - pogadaliśmy ze 20min, po czym napisałem/wypełniłem test składający się z 80 pytań. Zapłacilem 7 dych i następnego dnia odebrałem wynik certyfikacji na pięknym papierku :)
Uzyskałem poziom C1 (co jest odpowiednikiem CAE - także może się przymierzę za jakiś czas :) ).
Pozdrowienia!

Odpowiedz do tematu