|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pompka spryskiwaczy przedniej szyby |
Autor |
Wiadomość |
Lukaszfs
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 3.2 DID 2001
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-05-2013, 01:04 Pompka spryskiwaczy przedniej szyby
|
|
|
Witam
Może się komuś przyda więc daje informacje ja miałem problem żeby znaleźć, pompkę do spryskiwaczy a jak ostatnio chciałem kupić coś innego i zadzwoniłem do ASO to podali mi tak cenę że tym razem nawet nie sprawdzałem ile to kosztuje.
Sprawdzałem na allegro i niema w hurtowniach i też nie mieli znalazłem tylko gdzieś w sieci za 100zł jakiś zamiennik ale trzeba by czekać na przesyłkę ...
okazało się że w carismie jest identyczna tylko inna wtyczka od kostki trzeba by przerabiać kostkę
natomiast Daewoo Lanos posiada identyczną prawie pompkę i wtyczkę tylko różnica polega na zatrzasku wtyczki w oryginale jest na środku a w lanosie z boku.
Ząbek można zpiłować a kostkę złapać na stałe taśmą izloacyjną i koszt naprawy wyniósł mnie 15zł a i dostępność jest super w każdym sklepie motoryzacyjnym można to dostać.
Ja mam wersje Pajero III z 2001 roku 165km DID podobno po lifcie była już inna.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
czortunio
Forumowicz
Auto: Pajero III 2,5 TD
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Sty 2013 Posty: 199 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 18-05-2013, 14:58