|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsubishi Lancer INVITE 1.8 |
Autor |
Wiadomość |
es_sabbi
Nowy Forumowicz
Auto: Audi A3 1.9 TDI 130KM
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-05-2013, 20:49 Mitsubishi Lancer INVITE 1.8
|
|
|
Witam wszystkich forumowiczów
Zamierzam wkrótcę zostać szczęśliwym posiadaczem autka marki Mitsubishi Lancer.
Bo analizie modeli zdecydowałem się szukać wersji Hatchback INVITE 1.8 by przerobić autko na gaz LPG.
Znalazłem jeden model, który szczególnie przypadł mi do gustu jednakże znajduje się on 500km od mojego miejsca zamieszkania :/
Oto link:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C29123802.html
Czy warto wybrać się po to autko?? Z rozmowy telefonicznej dowiedziałem się, że autko stoi w Salonie Peugeuota - zostało oddane w rozliczeniu.
Z góry dziękuję za wszystkie opinie!! Miło byłoby coś się od Was dowiedzieć w ciągu najbliższych dni gdyż chciałbym pojechać po to auto w piątek/sobotę - tak aby nie ubiegł mnie nikt inny.
Czy jest sens jechać autem na przegląd w salonie Mitsubishi skoro salon daje mi roczną gwarancję na to auto??
XXX napisał/a: | Model, Typ:
Mitsubishi Lancer X, Hatchback
Rocznik: 2009
Przebieg: 98 000 km
Rodzaj paliwa: benzyna
Silnik: 1798 cm³ (Moc 143 KM / 105 kW)
Skrzynia biegów: manualna
Kolor: czarny-metallic
Liczba drzwi: 4/5
MITSUBISHI LANCER 2009 1,8 Salon Polska wersja wyposażenia INVITE
Samochód kupiony w polskim salonie, serwisowany w ASO.
Samochód sprawny, stan bardzo dobry.
Pełna dokumentacja.
Wyposażenie :
-klimatyzacja
-ABS
-el.szyby
-el.lusterka
-czujniki parkowania
-alufelgi
-hak
-inne …
|