|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pajero II |
Autor |
Wiadomość |
dodik
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero II
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-06-2014, 08:56 Pajero II
|
|
|
Witam serdecznie MitsuManiaków
Jestem nowy na forum i chciałbym zaprezentować swój nowy nabytek w postaci Pajero II auto z rocznika 1992, silnik 2,5 TD, 7 osobowe. Autko było zakupione z myślą o weekendowych wypadach czy też wakacjach w dziczy
autko tak wyglądało zaraz po zakupie koła 16" i zwykłe szosowe opony
do autka dostałem w gratisie koła 15" z zajechanymi i nie równymi oponami
długo nie czekając zakupiłem opony na koła 15"
myślę że w optymalnym rozmiarze ...
na chwilę obecna autko wygląda tak
w terenie też sobie radzi
Pozdrawiam dodik |
|
|
|
 |
promatti
Mitsumaniak bziuuuuuum

Auto: EA5A '00 / CW7W '10
|
Wysłany: 24-06-2014, 09:25
|
|
|
kurcze i to jest jazda xD fajnie wygląda, mama nadzieje że będzie służyło!! Napisz coś historii dlaczego akurat Misiek |
_________________ Mitsubishi Lancer Sportback 1.8 Mivec + LPG '09, 2016.10 - ...
Mitsubishi Pajero II 3.5 V6 '97, 2016.10 - 2017.10
Mitsubishi Colt CJ0 1.3 '03, 2014 - 2016
Mitsubishi Outlander II 2.2 DID '10, 2015 - 16.10.2016
Mitsubishi Galant 2.5 V6 '00 2013 - forever - Galeria
 |
|
|
|
 |
dodik
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero II
|
Wysłany: 24-06-2014, 09:51
|
|
|
promatti napisał/a: | Napisz coś historii dlaczego akurat Misiek |
historia jestem 3 właścicielem auto poprzednio było używane przez pana który ma sklep motoryzacyjny wraz z warsztatem i jest bardzo dobrym znajomym mojego kolegi który namawiał mnie na auto terenowe. Zawsze chciałem kupić patrola Y60 longa ale albo były zajechane albo cena mnie odstraszała... i akurat trafił się ten misiek. Jak pojechaliśmy go obejrzeć to u właściciela zaraz wjechaliśmy na warsztat i na podnośniku wszystko było sprawdzone, stan ramy itp. Córka stwierdziła że to auto jej się podoba i kupiliśmy szczerze miało być autem weekendowym a na chwilę obecną jest autem na co dzień
P.S.
poprzedni dwaj właściciele używali auta w terenie jadąc na polowanie |
|
|
|
 |
|
|