Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Atak na Pentagon.
Autor Wiadomość
Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Auto: Galant EA3W
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 02-10-2005, 21:53   Atak na Pentagon.

http://www.pentagonstrike...gon_po.htm#Main

Artii 
moderator mitsumaniak

Auto: LancerCS0 2003 LancerC62 1990
Wysłany: 02-10-2005, 22:03   

Wlasnie wczoraj na kanale "PLANET" (czy cos takiego) widzialem program o WTC i Pentagonie. Mowili tez o tym ze nie bylo zadnego samolotu podczas ataku na pentagon.

Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Wysłany: 03-10-2005, 00:40   

ciekawe czy cos sie ruszy w mediach.
dzis ogladalem ekstra program w uwadze o rydzyku...no jaja jak berety!

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 03-10-2005, 08:29   

Musisz też obejrzeć to od drugiej strony. Ja kiedyś przez przypadek włączyłem TV rydzyka i pokazywali jak TNV robi takie programy. Często jest tak, że scenariusz jest gotowy a nie pisany przez życie, więc dokręca się odpowiednie fragmenty, wycina z kontekstu, montuje i jest tak, jak sobie reżyser to wymyślił.
Nie znam ani tv trwam ani tvn, bo tych telewizji nie mam - tylko przez przypadek czasem coś obejrzę. Tym niemniej wiem (powiedzmy - domyślam się), że obie stacje często realizują materiał, który od samego początku jest sfingowany. A prawda leży gdzieś pośrodku - trzeba być mądrym i sceptycznym - wyciągać własne wnioski, a nie przyjmować czyjeś. A najbardziej asekuracyjnie trzeba się odnosić do tub - czyli rozgłośni pod każdym względem populistycznych.

Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Wysłany: 03-10-2005, 09:57   

Krzyzak napisał/a:
Musisz też obejrzeć to od drugiej strony. Ja kiedyś przez przypadek włączyłem TV rydzyka i pokazywali jak TNV robi takie programy. Często jest tak, że scenariusz jest gotowy a nie pisany przez życie, więc dokręca się odpowiednie fragmenty, wycina z kontekstu, montuje i jest tak, jak sobie reżyser to wymyślił.
Nie znam ani tv trwam ani tvn, bo tych telewizji nie mam - tylko przez przypadek czasem coś obejrzę. Tym niemniej wiem (powiedzmy - domyślam się), że obie stacje często realizują materiał, który od samego początku jest sfingowany. A prawda leży gdzieś pośrodku - trzeba być mądrym i sceptycznym - wyciągać własne wnioski, a nie przyjmować czyjeś. A najbardziej asekuracyjnie trzeba się odnosić do tub - czyli rozgłośni pod każdym względem populistycznych.

W 100% sie z Toba zgadzam. Telewizja naprawde moze wszystko pokazac w takim swietle jak sie chce.
Odnosze nawet wrazenie ze programy reality show tez sa rezyserowane. Slyszalem juz kiedys o takiej opcji, ze jeden z uczestnikow Big Brothera w wersji zagramanicznej oskarzyl TV za to ze przedstawili go tak, iz w oczach telewidzow uchodzil za czarny charakter, a w rzeczywistosci byl kompletnie innym (wesolym, normalnym, uczciwym) czlowiekiem i tak sie wlasnie w programie zachowywal.
No i tak to wyglada ze wszystkim.

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 03-10-2005, 10:18   

to kiedys moj kuzyn ze swoja mama(wierna sluchaczka radia maryja) pojechali do torunia do studia zobaczyc jak to wyglada, wlaczyli w aucie radio a tam cos w stylu " a teraz program na zywo prowadzony przez ks. rydzyka", ci wchodza mysla ze go zobacza, a tam magnetofon z nagranym programem wraz z telefonami itp.
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Wysłany: 03-10-2005, 10:49   

hehehe....no wiec właśnie o to chodzi.
Uwazam ze powinni sie wziasc za tego rydzyka i to ostro!

harpagan 
Mitsumaniak
Jaśnie Wielmożny Pan

Auto: Colt CC5A 4x4
Wysłany: 03-10-2005, 11:55   

Wracajac do tematu
http://prawda.neostrada.pl/911.html
Ogladalem to kilka miesiecy temu i do tej pory tak naprawde nie wiem co o tym myslec

Firebee 
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Wysłany: 08-10-2005, 09:37   

heh... jestesmy z kazdej strony oszukiwani... nawet nie wiemy w jakim swiecie zyjemy... dobre.

piwkotom 
moderator mitsumaniak
maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 08-10-2005, 14:15   

hmmmm..... prawde mowiec chodzily mi zawsze po glowie takie rozwiazania, tylko jesli rzeczywiscie to robota rzadowa, to mieli kiepskich analitykow:
- wkurza sie na nich caly swiat,
- ponosza duze straty w Iraku,
- ropa jest drozsza niz kiedykolwiek,
- dolar mial powazne zalamanie i nie widac zeby mial z tego wyjsc,
- napedzili co prawda koniunkture w przemysle zbrojeniowym, ale teraz caly swiat zaczal sie zbroic w obawie przed nimi,
- nie udalo im sie jak na razie uzysakc kontroli nad iracka ropa bo wszyscy patrza im na rece itd.
- amerykanskie spoleczenstwo (jakie by nie bylo) nie pozwoli sobie na totalna inwigilacje,
- itd...
plan moze i mial wypalic ale nie wypalil i nie mogl wypalic

Odpowiedz do tematu