|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Owczar 12-06-2013, 12:36 |
[EAx 97-04] Galant 2.0 '97 Piaseczno srebrny sedan. Prośba o |
Autor |
Wiadomość |
puff
Nowy Forumowicz

Auto: Galant '98
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-06-2013, 15:00 [EAx 97-04] Galant 2.0 '97 Piaseczno srebrny sedan. Prośba o
|
|
|
Prosiłbym gorąco o sprawdzenie. W temacie mechaniki jestem zielony, ale jakby ktoś chciał kupić pralkę, lub fajny tv to służe 10-cio letnim doświadczeniem
Cytat: | Witam . cóż moge napisać ?? hmm Galant jest to typowe prawdziwe japońskie auto a w zasadzie japońska limuzyna
Misiek jest z 97r przebieg autentyczny 229tyś . autko posiada miedzy innymi takie opcje jak
- ABS
- 4x AIRBAG
- WSPOMAGANIE KIEROWNICY
- 4 ELEKTRYCZNE SZYBY
- ELEKTRYCZNIE STEROWANE LUSTERKA
- WELUROWA TAPICERKA (Bez przetarć)
- ALUFELGI zima 14 cali, (opony nowe , Lato 17 cali oponki w stanie bardzodobrym)
- CLIMATRONIC
- PODGRZEWANA TYLNA SZYBA
- PODGRZEWANIE PRZEDNIEJ SZYBY
- RADIO JVC MP3/CD/USB/AUX
- REGULACJA PODPARCIA LĘDZWIOWEGO
- PODŁOKIETNIK
- ORYGINALNE WELUROWE DYWANIKI NA LATO na zime dorzucam gumowe
!!! WAŻNE !!!
galant nie posiada rdzy na nadkolach gdyż były one robione a wszystkie osoby które sie znaja na tym modelu wiedzą że nadkola , maska i kielichy lubiły rdzawy nalot. tego w tym autku niema gdyż o samochód dbałem i nadal dbam a nie lubie gdy estetyka nie jest na wysokim poziome , Misiek prezentuje się świetnie pod względem estetycznym jak i mechanicznym rzeczy jakie w nim zrobiłem to
- usuniecie rdzy z maski i ponowne malowanie
- usuniecie rdzy z kielichów
- reperaturki w nadkolach
- wymiana oleju 222tyś ( więc niedawno )
- wymiana filtra oleju , powietrza , paliwa .
- wymiana uszczelki dekla zaworowego ( gdyż poprostu stara uszczelka była już twarda)
- wymiana świec na NGK oczywiscie wszystkie 4
- WYMIANA ZŁĄCZA ELASTYCZNEGO (gdyz stare sie przepaliło z racji wieku, teraz wydech jest w całości szczelny i chodzi bardzo cichutko ) zdjecia nie oddają calego uroku auta , prosze mi wierzyć że na żywo wygląda doskonale
w autku nic nie tłucze zawieszenie jest w idealnym stanie , prowadzi się naprawde znakomicie Galant sprawdzony pod komputerem Launch i nie wykryto żadnych błedów , w sumie nie miało co wykryc bo naprawde autko jest 100% sprawne
naprawde gorąco polecam !!!
sprzedaje z powodów osobistych
więcej informacji udziele przez Telefon podany w ogłoszeniu 600 044 610 |
LINK Kod: | http://tablica.pl/oferta/mitsubishi-galant-bdb-stan-CID5-ID2GLtx.html#6b5ce20af0 |
|
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14378 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 12-06-2013, 12:36