|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przyciemnianie szyb w lancerniku. |
Autor |
Wiadomość |
gumas_72 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-04-2007, 11:30 Przyciemnianie szyb w lancerniku.
|
|
|
Przyciemnianie szyb w lancerniku-robił ktos i czy można znaleźć kogoś w Warszawie godnego polecenia
ma ktoś może jakieś fotki-wersja sedan mnie interesuje nie kombi
ps:
pytanie poza konkursem czy zamontowanie wydechu innego niż seryjny jest równoznaczne z utrata gwarancji? |
Ostatnio zmieniony przez gumas_72 29-04-2007, 21:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-04-2007, 13:39
|
|
|
W okresie gwarancji tak |
|
|
|
 |
Simones [Usunięty]
|
Wysłany: 02-05-2007, 16:21
|
|
|
Tez bym chcial przyciemnic szyby, ale po zapoznaniu sie z tematem i opiniami stwierdzilem ze napewno nie jakimis przyklejanymi workami. Jedyne sluszne przyciemnienie to piecowka (niestety wciaz strasznie droga). |
|
|
|
 |
Rado [Usunięty]
|
Wysłany: 02-05-2007, 18:02
|
|
|
Simones nie mogę się z Tobą zgodzić, mój kolega jeździ z przyciemnionymi szybkami już 3 latka i nie widać u niego żadnych rys itp. Kwestia jakości folii i żeby gwoździami nie jeździć po szybie . Jedynie co to piecowo chciałbym przyciemnić przednie szybki, bo podobno tylko takie przechodzą wszelkie kontrole, ale to jeszcze jest do sprawdzenia bo nie ręczę za to |
|
|
|
 |
Simones [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2007, 01:32
|
|
|
Kiedy ja wcale nie mialem na mysli babli, rys czy tym podobnych zakladajac, ze byloby to profesjonalnie zrobione. Problem w tym, ze nie bardzo sobie wyobrazam cofanie w nocy z przyciemnionymi szybami - w bocznych lusterkach nie zobaczysz wszystkiego, a chyba nie chcialbys zaaplikowac miskowi kiedys jakiegos slupka, blokady czy innej niespodzianki w kufer |
|
|
|
 |
Ficu865 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2007, 10:48
|
|
|
Simones napisał/a: | Kiedy ja wcale nie mialem na mysli babli, rys czy tym podobnych zakladajac, ze byloby to profesjonalnie zrobione. Problem w tym, ze nie bardzo sobie wyobrazam cofanie w nocy z przyciemnionymi szybami - w bocznych lusterkach nie zobaczysz wszystkiego, a chyba nie chcialbys zaaplikowac miskowi kiedys jakiegos slupka, blokady czy innej niespodzianki w kufer |
Zgadzam się w nocy faktycznie widoczność jest ograniczona.. |
|
|
|
 |
Rado [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2007, 12:07
|
|
|
na upartego mozna zalozyc czujniki cofania ale koszt tego sprzetu + folia na szybe pewnie wynioslby tyle co piecowe przyciemnienie, kwestia czy ktos lubi miec ciemno od wewnatrz czy nie ja osobiscie wole miec ciemno |
|
|
|
 |
Lancerowicz L. [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2007, 14:51
|
|
|
W moim Misku przyciemniłem szczyt przedniej szyby. Wykonał mi to profesjonalny watsztat szklarski( koszt 50zł.)- z folii atestowanej. Przednia duża szyba bardzo pomaga nagrzewać wnętrze promieniami słonecznymi . Przysłoniecie ok. 1/5 powierzchni ( (środek od szczytu szyby przyciemniony ok. 14 cm a przy krawędziach bocznych łukowo znacznie więcej). Taka "rzęsa"przy braku klimatyzacji bardzo podnosi komfort jazdy. - Pozdrawiam Wszystkich Lancerowicz L. |
|
|
|
 |
Ficu865 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2007, 15:13
|
|
|
Lancerowicz L. napisał/a: | Taka "rzęsa"przy braku klimatyzacji bardzo podnosi komfort jazdy |
I słońce nie razi prawda? I koszt nie duży. COs takiego by mi odpowiadało... |
|
|
|
 |
Rado [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2007, 16:49
|
|
|
Lancerowicz L. czy moglbys wrzucic jakas fotke, folia na szybie po prostu jest ucinana czy jakos plynnie przechodzi w bezbarwna? |
|
|
|
 |
|
|