|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problemy z alarmem fabrycznym |
Autor |
Wiadomość |
4tepian
Forumowicz 4tepian
Auto: Grandis 2.0 DID instyle
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-06-2013, 15:45 Problemy z alarmem fabrycznym
|
|
|
Witam,
mam fabryczny alarm (nie wiem jaki model) który w czasie takich upałów jak np. dziś wariuje tzn. po załączeniu nie można go wyłączyć ( - sterowanie zamkiem działa ale syrenka wyje , zapłon odcięty tak że nie można nic zrobić. jak jest zimniej to wszystko wraca do jakiej takiej normy.
Może ktoś miał już taki problem i może mi podać tymczasowe rozwiązanie. Dodam że spece od alarmów nie rwą się do naprawy tylko do wymiany całości lub zna elektryka co fabryczne alarmy tyka.....
z góry thx za pomoc .
pzdr |
_________________ 4tepian |
|
|
|
 |
nizinsky
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Grandis 2.0DI-D
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 21-06-2013, 18:58
|
|
|
Zamknij kluczem w zamku w drzwiach wtedy ci sie alarm nie zalaczy i masz po klopocie. |
|
|
|
 |
4tepian
Forumowicz 4tepian
Auto: Grandis 2.0 DID instyle
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-07-2013, 10:11
|
|
|
po pobycie w GT auto mam takie przemyślenia...... idea serwisu chyba jest taka nie naprawiać ale wymieniać. Po 2 h walki elektryk powiedział że !@#$%^& nie wie co się dzieje. centralka działa ok cała reszta też , mogą mi wymienić alarm na nowy za promocyjne 950 zł netto...... a wtedy....... Kazałem odłączyć gada i szukam obecnie kogoś kto byłby w stanie założyć nowy alarm za rozsądną kaskę. Polecicie kogoś w okolicy lewobrzeżnej Wawy? ale zeby to był spec a nie partacz (już kilu przerobiłem elektryków domorosłych) pzdr. |
_________________ 4tepian |
|
|
|
 |
|
|