|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Mitsubishi Galant 2,5 l V6 - ideał Łódź |
Autor |
Wiadomość |
Wepster
Nowy Forumowicz
Auto: trabant
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-07-2013, 14:07 [EAx 97-04] Mitsubishi Galant 2,5 l V6 - ideał Łódź
|
|
|
Od dawna śledze forum ale się nie rejestrowałem teraz przymierzam się do zakupu Galancika i taki o to mnie zainteresował, więc proszę o opinie.
[URL=http://www.fotosik.pl]
[/URL]
Cytat: |
Witam
Sprzedam Glanta 2,5l V6 170kM, bez gazu, zarejestrowany, ubezpieczony z ważnym przeglądem. Auto kupiłem 2 lata temu od miłośnika marki, którym ja także jestem. Długo szukałem modelu z tym właśnie silnikiem, obejrzałem ok. 10 innych Galantów, ale większość, szczególnie te sprowadzone, nie nadawały się do niczego. Problemy ze skrzynią, wybite zawieszenia, itp., jeden nawet nie odpalił podczas oględzin. Mój Galanciak jest bardzo zadbany, skrzynia chodzi idealnie, nawet w bardzo zimne dni, zawieszenie bez stukania, pukania itd., a silnik żyleta i do tego piękny dźwięk V6, mimo, że radio z cd jest, nie trzeba go włączać, wystarczy silnik. Wymieniłem filtr powietrza na K&N dedykowany do tego modelu. Do samochodu dorzucam 5l syntetycznego oleju, ponieważ zbliża się wymiana, oraz komplet opon zimowych, jednosezonowych. Ze względu na zbliżające się powiększenie rodziny, rozważę zamianę na Volvo XC 90, lub Mitsubishi Outlander, oczywiście z moją dopłata.
Auto godne polecenia.
Pozdrawiam, Piotrek. |
http://allegro.pl/mitsubi...3370166603.html |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 07-07-2013, 15:04
|
|
|
1999rok to raczej data pierwszej rejestracji, auto jest co najwyżej z 1998roku - do weryfikacji VIN
Moc podawana przez producenta to 163konie, więc jezeli jest faktycznie 170 to może właściciel ma na to jakiś dokument (pomiar z hamowni) |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
spown
Mitsumaniak ^^^^^^^^^^^

Auto: był EA5A
Pomógł: 8 razy Dołączył: 05 Cze 2008 Posty: 625 Skąd: Poznań
|